Acasa Stiinta-ITIT Bernie Sanders, invidios pe viteza de internet din România

Bernie Sanders, invidios pe viteza de internet din România

scris de C.P.
9 afisari

Bernie Sanders, unul dintre democraţii din cursa pentru desemnarea candidatului stângii la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, a făcut o remarcă la adresa României, acesta fiind şocat de viteza de internet din ţara noastră, comparativ cu cea din SUA.

Bernie Sanders

Bernie Sanders

Sanders a postat pe Twitter o serie de mesaje electorale, afirmând la un moment dat că internetul de mare viteză este un lucru extrem de important pentru Statele Unite.

„Accesul la internetul de mare viteză nu mai este un lux. Este crucial pentru America rurală să fie conectată şi să facă afaceri cu restul lumii”, afirmă democratul pe reţeaua de socializare.

Declaraţia vine la o oră după ce Sanders afirmase, tot pe Twitter, că „azi, oamenii ce locuiesc în Bucureşti, România, au acces la un internet cu o viteză mult mai mare decât majoritatea zonelor din Statele Unite. Acest lucru este inacceptabil şi trebuie schimbat.”
Valul de reacţii nu a întârziat să apară, printre cei care i-au răspuns lui Sanders pe Twitter aflându-se şi câţiva români.

„@BernieSanders We do have fast internet here in Bucharest and we use it to support your campaign (Bernie Sanders, avem internet de mare viteză aici în Bucureşti şi îl folosim pentru a-ţi sprijini campania” , spune activistul civic Claudiu Crăciun pe reţeaua de socializare.

Un alt român a postat o imagine cu Sanders insoţită de un fals citat atribuit candidatului în care acesta spune că viteza internetului american poate fi mărită daca SUA invadează România.
Sanders a dat asigurări – după succesul pe care l-a obţinut în Vermont şi înainte să fie informat despre celelalte trei victorii de marţi seara ( Super Tuesday) – că nu va ieşi din cursă până la finalul serieri de alegeri primare..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult