Acasa Stiinta-ITIT Cȃnd va lansa Apple noua generație de iPad-uri

Cȃnd va lansa Apple noua generație de iPad-uri

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Compania americanǎ Apple a anunțat cǎ pregǎtește lansarea noii generații de iPad-uri pentru jumǎtatea lunii octombrie 2014.

Cȃnd va lansa Apple noua generație de iPad-uri (foto:cellz.com)

Cȃnd va lansa Apple noua generație de iPad-uri (foto:cellz.com)

Prin lansarea unei noi generaţii de tablete, Apple încearcă să crească vânzările de iPad-uri, care au înregistrat un declin în ultimele două trimestre consecutive. Tablete sunt pe locul doi în topul vânzărilor produselor companiei americane, după iPhone-uri. Furnizorii Apple au început recent să producă o versiune îmbunătăţită a produselor iPad cu ecran de 9,7 inch şi iPad mini.

Dacǎ noile iPad-uri vor fi lansate ȋn octombrie acest eveniment ar aniversa 1 an de zile de la lansarea ultimul model de tabletǎ Apple apǎrut ȋn aceași lunǎ a anului trecut. Conform Bloomberg, furnzorii Apple pregǎtesc pentru  lansare ȋn prima parte a anului viitor a unui iPad cu un ecran de 12,9 inch.

Începând cu această săptămână, iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, care au fost lansate la începutul lunii septembrie, vor fi disponibile în magazinele din Statele Unite. Conform Agerpres, Apple a scos pe piaţă, de asemenea, un smartwatch şi un nou sistem de plată în magazine direct de pe telefon.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult