Acasa Stiinta-ITIT Când se lansează noul iPhone 6, cel mai așteptat gadget al anului

Când se lansează noul iPhone 6, cel mai așteptat gadget al anului

scris de A.B.
2 afisari

Apple ar urma sa lanseze noul iPhone 6 pe 9 septembrie, in cadrul unui eveniment organizat la San Francisco, potrivit recode.net. Gigantul IT american nu a confirmat zvonurile.

Noul iPhone 6 se lansează pe 9 septembrie.

Analistii de pe Wall Street spun ca iPhone 6 va fi piesa de rezistanta a Apple in acest an fiscal in domeniul vanzarilor, iar urmatoarele 3 luni, care se suprapun peste perioada sarbatorilor in care se cumpara multe telefoane, ar putea aduce companiei fie un succes rasunator, fie ar face-o sa se scufunde.

Analistii mai spun ca daca Apple ar veni cu un telefon cu ecran mai mare, ar putea avea vanzari importante, pentru ca persoanele care folosesc acum un iPhone cu ecran de dimensiuni reduse ar opta pentru un nou telefon, cu ecran mai mare. Masura s-ar putea dovedi hotaratoare, pentru ca analistii sustin ca numarul de utilizatori americani ai Apple s-ar apropia de maximul posibil.

Zvonurile din China spuneau ca iPhone 6 va veni anul acesta in doua variante, cu display cu diagonala de 4,7″, respecitv 5,5″. Unul dintre acestea ar urma sa aiba ecran de safir, mult mai rezistent decat cele cu Gorilla Glass.

Apple ar putea lansa si iWatch, un ceas inteligent, in aceasta toamna, insa analistii nu cred ca acesta va reusi sa ajute prea mult vanzarile. Deocamdata produsul numarul 1 al companiei ramane iPhone, care aduce 55% din vanzari. Asadar, daca Apple vrea sa impresioneze, trebuie sa vina cu un telefon cu adevarat spectaculos, nu cu un artificiu, precum un ceas inteligent.

4 comentarii

pathfinder 10-08-2014 - 15:07

Io nu-l astept.
Prefer altele cu raportul pret/performanta mult-mult mai bun.

Mircea 10-08-2014 - 15:13

Nu prea sunt in domeniu dar citind doar caracteristicile pot spune ca si noi facem (montam) telefoane cu caracteristici comparabile sau chiar mai bune. Poate la calitate mai avem de invatat dar avind in vedere ca un telefon se schimba in medie la 1 an nu cred ca merita sa dai 2000 lei in plus doar pentru marca.

Andrei 10-08-2014 - 17:10

Oricum orice produs mai scump mai bun si de calitate de exemplu iPhone are sistemul de operare mult mai stabil nu vorbim numai de asta, camera de 8 mpx mult mai buna decat a celor de la samsung de 16mpx dar nu conteaza mpx ca doar nu faci panou publiciar numai daca ar iesi clar conteaza lentila ca si procesorul nu putem compara intel cu amd si degeaba ar avea pe iphone procesor octa core daca nu cere sistemul de operare, in cazul android ca sa incapa toata familia de virusi adauga cpu si rami pe masura.

pathfinder 11-08-2014 - 10:23

Nu prea e clar ce vrei sa spui…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult