Acasa Stiinta-ITIT Canon IXUS 210 cu ecran tactil

Canon IXUS 210 cu ecran tactil

scris de Ziua Veche
2 afisari

Canon a lansat cel mai avansat model IXUS cu ecran tactil – noul IXUS 210, disponibil în variante de negru, argintiu, auriu şi roz.

Corpul metalic al IXUS 210 ascunde un senzor de 14.1 MP şi un set de lentile Canon de 24mm, o nouă interfaţă de utilizare, bazată pe tehnologia tactilă, împreună cu meniul “Hints and Tips” afişat pe ecran pentru ghidarea utilizatorilor la folosirea funcţiilor camerei.

 

Ecranul PureColor II Touch LCD are dimensiunea de 8.8cm (3.5‛) şi dispune de funcţia Active Display, care permite utilizatorilor să vizualizeze fotografiile efectuate prin simpla atingere a marginilor laterale ale camerei. Camera dispune de un procesor DIGIC 4.

Datorită setului de lentile Canon cu unghi extins, de 24mm, IXUS 210 este o cameră ideală pentru fotografierea peisajelor sau a grupurilor mari, unde un câmp de vizualizare mai mare este necesar pentru a capta întreaga scenă. Zoomul optic este de 5x. Stabilizatorul optic de imagine şi tehnologia Motion Detection lucrează împreună pentru a diminua efectul de blur, reducând tremuratul camerei şi detectând prezenţa mişcărilor din cadru.

Modelul IXUS 210 poate realiza capturi video în format High Definition (HD) la o rezoluţie 720p şi deţine un port HDMI ce permite conectarea la un dispozitiv de afişare compatibil HDMI.

IXUS 210 este unul dintre primele produse Canon ce permite stocarea pe cardurile SDXC, de până la 2TB. 

Detalii pe www.Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS