Acasa Stiinta-ITIT Care este cea mai facila metoda de reincarcare Telekom, Vodafone sau Orange?

Care este cea mai facila metoda de reincarcare Telekom, Vodafone sau Orange?

scris de Misu Andrei
141 afisari

Chiar daca ofertele abonamentelor de telefonie mobila se pot dovedi uneori foarte atragatoare, multe persoane inca prefera avantajele cartelelor Prepay. Acestea ofera posibilitatea de a controla exact cum ne cheltuim creditul, fara surprize de forma costurilor suplimentare.

Spre deosebire de cartelele din trecut, care puteau fi incarcate doar prin obtinerea unui cod fizic si introducerea acestuia manual in telefon, astazi totul este mult mai simplu! Astfel, poti efectua o reincarcare Telekom, Vodafone sau Orange rapid si eficient, prin intermediul internetului.

Acest lucru iti ofera avantaje nebanuite, precum posibilitatea de a reincarca orice cartela Prepay, de oriunde ai fi. Spre exemplu, esti plecat in strainatate si vrei sa iti ajuti rudele in varsta, oferindu-le credit pentru a te putea suna oricand? Acum este posibil!

Pentru o reincarcare Telekom, poti folosi site-ul operatorului, dar, in acelasi timp, poti opta si pentru servicii afiliate, precum www.incarca.ro! Aceasta platforma ofera o metoda sigura si facila de reincarcare in orice retea, fiind cu siguranta cea mai rapida metoda de reincarcare a mai multor cartele, de la operatori de telefonie mobila diferiti.

Incarca.ro este o platforma de reincarcare universala, prezenta pe piata inca din anul 2013! Printre atuurile sale se numara usurinta de reincarcare, politica bazata pe respect si increderea in relatiile cu clientii sai!

Astfel, pasii pentru o reincarcare Telekom, Vodafone sau Orange sunt mult simplificati, astfel incat orice persoana fara cunostinte in domeniul informaticii poate dispune de acest serviciu! In plus, optiunile de reincarcare si bonusurile oferite sunt foarte variate, astfel ca tot ce ai nevoie sa faci este sa decizi care dintre ele este mai avantajoasa pentru tine!

Iata, spre exemplu, care sunt optiunile de reincarcare Telekom de pe site-ul Incarca.ro:

  • oferta de 6 euro credit, ce include 3000 de minute in retea, nelimitat SMS in retea, 125 de minute nationale si internationale catre fix sau SMS nationale, din care 50% minute sau SMS sunt si internationale pe mobil, 200 Mb trafic pe Internet;
  • oferta de 8 euro credit, ce include 3000 de minute in retea, nelimitat SMS in retea, 175 de minute nationale si internationale catre fix/mobil sau SMS-uri internationale, 400 Mb trafic pe Internet;
  • oferta de 10 euro credit, ce include 3000 de minute in retea, nelimitat SMS in retea, 200 de minute nationale si internationale catre fix/mobil sau SMS-uri internationale, 800 Mb trafic pe Internet;
  • oferta de 12 euro credit, ce include 3000 de minute in retea, nelimitat SMS in retea, 200 de minute nationale si internationale catre fix/mobil sau SMS-uri internationale, 1 Gb trafic pe Internet.

Pe langa aceste optiuni, poti alege si o reincarcare directa, cu orice suma de la 3 la 100 de euro per tranzactie! In acest fel, nu vei ramane niciodata fara credit atunci cand ai nevoie!

Ce trebuie sa stii pentru efectuarea unei reincarcari?

De indata ce accesezi website-ul Incarca.ro, vei vedea pe prima pagina un simplu formular. De aici poti selecta operatorul, tipul de oferta sau suma cu care reincarci, urmand sa introduci numarul de telefon pentru care faci reincarcarea, alaturi de o adresa de e-mail valida, pentru confirmare.

Imediat ce ai introdus aceste date si ai bifat casuta privind politica de confidentialitate, vei putea alege metoda de plata si detaliile aferente tranzactiei. In doar cateva momente, vei primi un mesaj de confirmare pentru orice reincarcare Telekom, Vodafone sau Orange efectuata, iar creditul va fi reincarcat!

Beneficiaza si tu de acest serviciu sigur, rapid si eficient de reincarcare si alege Incarca.ro!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult