Acasa Stiinta-ITIT Cartile Kindle, pe telefoanele cu Android

Cartile Kindle, pe telefoanele cu Android

scris de Ziua Veche
14 Afisari

Daca aveti un telefon mobil de ultima generatie cu sistem de operare Android (cel putin versiunea 1.6) pe care il folositi des pentru a citi carti in format electronic, atunci stirea urmatoarea s-ar putea sa va bucure: Amazon a lansat aplicatia Kindle pentru Android, disponibila deja in Android Market, inclusiv pentru Romania.

 

Aplicatia e-reader este perfect compatibila cu ecranele tactile, oferind si functionalitati precum sincronizarea descarcarilor, vizualizare documente, reglarea dimensiunii textului si suport pentru fotografii color. Contrar asteptarilor initiale, utilizatorii vor trebui sa se foloseasca de web browser pentru a cumpara carti, neexistand posibilitatea achizitionarii direct din aplicatie.

In prezent, Kindle ofera la comercializare peste 620.000 de titluri. Totusi, pentru cumparatorilor din afara Statelor Unite Amazon le atrage atentia ca disponibilitatea poate varia. Pret mediu al titlurilor este de 10$ per bucata.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS