Acasa Stiinta-ITIT Cât costă noul serviciu contra cost YouTube Music Key

Cât costă noul serviciu contra cost YouTube Music Key

scris de C.S.
0 afisari

YouTube lansează serviciul contra cost YouTube Music Key. Acesta va fi disponibil începând cu săptămâna viitoare şi permite utilizatorilor excluderea reclamelor care rulează pe site.

Noul serviciu contra cost YouTube Music Key.

Noul serviciu contra cost YouTube Music Key.

Pentru început, YouTube Music Key va fi disponibil pe baza unei invitaţii, utilizatorii care primesc această opţiune urmând să beneficieze de noul serviciu gratuit timp de şase luni. Ulterior, clienţii vor plăti un abanoment de 7,99 dolari pe lună, relatează Bloomberg.

Utilizatorii care nu primesc astfel de invitaţii, dar care vor să folosească noul serviciu trebuie să plătească 9,99 dolari pe lună.

YouTube Music Key include şi abonarea la Google Play Music, serviciul de streaming oferit în prezent de Google. De asemenea, YouTube introduce noi instrumente pentru căutarea întregului album al unui artist şi a melodiilor care nu au asociate şi clipuri video.

Şi aplicaţia YouTube pentru smartphone-uri va fi îmbunătăţită, prin adăugarea unei funcţii legate de muzica favorită şi de recomandarea unor liste de melodii.

În luna iunie, YouTube a anunţat că intenţionează să lanseze un serviciu contra cost de streaming de muzică, care va exclude reclamele. Proiectul nu a fost, însă, pus în aplicare în acel moment, întrucât divizia Google a primit critici de la organizaţii ale producătorilor din industria muzicală privind termenii nefavorabili ai contractelor impuse de companie.

Platforma online YouTube a fost înfiinţată în 2005 de trei foşti angajaţi ai PayPal, iar în noiembrie 2006 a fost cumpărată de Google pentru 1,65 de miliarde de dolari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult