Acasa Stiinta-ITIT Caviar lansează un iPhone cu jumătate de kilogram de aur pe spate

Caviar lansează un iPhone cu jumătate de kilogram de aur pe spate

scris de Misu Andrei
174 Afisari

Brandul de lux Caviar a anunţat noua sa serie de iPhone 11 Pro, denumită Discovery, care include telefoane cu aur pe spate, cu materiale de pe Marte sau de pe Lună.

Seria Discovery numără patru modele de smartphone-uri: Mars, Terra, Luna şi Solarius, fiecare dintre ele fiind inspirat din elemente ale sistemului nostru solar. Vedeta acestei serii este Solarius, un telefon care poate costa, în varianta cu 512GB memorie de stocare a lui iPhone 11 Pro Max, nu mai puţin de 71.520 de dolari.

Asta pentru că pe spatele telefonului se află 500 de grame de aur de 18 carate, care fac ca telefonul să strălucească din orice unghi. Caviar s-a gândit însă şi la cei cu un buget mai limitat, lansând alte trei modele de iPhone 11 Pro, ce conţin pietre din corpuri cereşti şi costă între 8000 şi 9500 de dolari. Astfel, modelul Mars conţine materiale autentice de pe Planeta Roşie, modelul Luna – roci lunare şi modelul Terra are pe spate materiale din componenţa meteoritului Tsarev.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult