Acasa Stiinta-ITIT Ce au căutat românii pe Google în 2015

Ce au căutat românii pe Google în 2015

scris de C.F.V.
10 afisari

Simona Halep și performanțele ei continuă să o transforme în personalitatea numărul unu în căutările pe Google în 2015 în România, în timp ce bacalaureatul și titularizarea, precum și momentele tragice din clubul Colectiv au fost printre evenimentele care au generat cel mai mare interes prin căutările românilor.
cautari googleRomanii au căutat pe Google să afle cine este noul premier Dacian Cioloș, dar și cine este Izabela, cea a cărei aniversare a fost evenimentul viral al acestui an, în timp ce jocul Pixwords este primul în topul popularității.
Cele mai populare personalități din topul căutărilor sunt Simona Halep, Elena Udrea, Gabriel Cotabiță, Vadim Tudor, Mihaela Rădulescu, Oana Zăvoranu, Marioara Zăvoranu, Dacian Cioloș, Robbie Williams și Stephen Hawking.

Cele mai populare căutari au fost generate de ‘răspunsuri pixwords’, ‘rezultate bac 2015‘, ‘puterea destinului’.

Cele mai populare evenimente sportive, conform căutărilor românilor, au fost ‘australian open‘, ‘us open’, ‘wimbledon’, ‘indian wells’, ‘roland garros’, iar cele mai populare evenimente au fost ‘bacalaureat’, ‘Concurs titularizare’, ‘Colectiv’, ‘Charlie Hebdo’ și ‘Ziua Izabelei’.

‘Cine este dumnezeu’, ‘cine este dacian ciolos’ și ‘cine este izabela’ au fost cele mai căutate expresii ‘cine este…?’ Cele mai populare filme, conform căutărilor românilor, au fost ‘fast and furious 7’, ‘fifty shades of grey’ și ‘taken 3’. ‘Ce este isis’, ‘ce este diaspora’ și ‘ce este ebola’ au fost cele mai populare cautari ‘Ce este…?’

Listele au fost create utilizând combinat mai multe servicii și instrumente care oferă o imagine detaliată asupra trendurilor de căutare la nivel global și regional. Cea mai mare parte a datelor provin din Google Trends, un serviciu public care prezintă volumul de căutari pe diferite regiuni geografice, perioade de timp și termeni utilizați.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult