Acasa Stiinta-ITIT Ce nu ştii despre Samsung Galaxy S6 Edge Plus şi Galaxy Note 5

Ce nu ştii despre Samsung Galaxy S6 Edge Plus şi Galaxy Note 5

scris de S. P.
4 afisari

Piaţa telefoanelor inteligente s-a îmbogăţit! Samsung a prezentat cele mai noi telefoane. Este vorba de Galaxy S6 Edge Plus şi Galaxy Note 5.

samsung_galaxy_s6_edge_Compania a profitat de ocazie pentru a anunţa un serviciu de plăţi electronice, un adversar puternic pentru Apple Pay şi Google Wallet.
Noul S6 Edge Plus a păstrat designul telefonului Galaxy S6 Edge, doar că este mai mare şi mai performant. În plus, este şi mai rezistent. Aliajul folosit în mod obişnuit a fost înlocuit cu unul din aluminiu, care e de două ori mai rezistent. Pe de altă parte, Galaxy Note 5 a fost îngustat, pentru a putea fi folosit cu uşurinţă doar cu o mână. Veştile bune nu se opresc aici. Telefonul se poate încărca în 90 de minute cu ajutorul unui încărcător normal sau în 120 de minute cu ajutorul unui dispozitiv wireless. Punctul forte al celor două telefoane rămâne camera video.

Justin Denison, vicepreşedinte Samsung: Camerele Samsung sunt cele mai bune din lume. Ambele telefoane pot filma în format 4K.

Totodată, telefonului S6 Edge Plus i se poate ataşa o tastatură. Justin Denison, vicepreşedinte Samsung: E atât o carcasă, cât şi o tastatură. Această tastatură se prinde pe faţa telefonului. Când nu vrei să foloseşti tastatura, o poţi prinde pe spatele dispozitivului, ca să nu te mai încurce şi să te poţi bucura de ecranul generos.

Cel mai important anunţ a fost legat de lansarea unui sistem de plăţi electronice. Prin Samsung Pay se pot face plăţi la orice POS, şi nu doar la dispozitivele speciale folosite de concurenţii săi, Apple Pay şi Google Wallet. Samsung Pay e rezultatul a 11 ani de cercetări.
Galaxy S6 Edge+ are instalat Android 5.1.1, ultima versiune, nu lipseste interfata proprietara TouchWiz de la Samsung.
GALAXY NOTE 5 este la fel de puternic si de mare ca Galaxy Edge+. Are acelasi procesor, 4 GB RAM, acelasi ecran uimitor si, in plus, acel stylus binecunosut despre care spunea lumea ca va disparea. Ei bine, este inca prezent si parca e si mai sensibil ca pe Note 4 de exemplu. Mai mult, sistemul de blocare al acestuia in telefon este mult mai bine gandit.
GALAXY NOTE 5 se misca exemplar, atat in meniu cat si in aplicatii. Vine cu ultima versiune de Android, 5.1.1, si cu o interfata TouchWiz. Vine in 4 culori: alb, negru, gri si auriu.
In plus, daca inca visezi la tastatura QWERTY de la Blackberry-ul de la firma, ai la dispozitie si o husa speciala cu taste fizice, care imbraca tot telefonul pe partea din spate si inca o treime din ecran pe partea din fata.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS