Acasa Stiinta-ITIT Cea mai mare plasma profesionala din lume

Cea mai mare plasma profesionala din lume

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Panasonic va comercializa, incepand cu data de 1 iulie, cea mai mare plasma profesionala din lume Full HD 3D2, a anuntat producatorul nipon. Inovatia dispune de un ecran cu diagonala de 152 inci, ce poate reproduce imagini umane in marime naturala. Totodata, modelele sunt echipate cu SLOT 2.0, functie ce permite conectarea la diferite interfete, precum DVI şi HD-SDI, oferind un grad mare de flexibilitate in utilizare in medii profesionale, scrie Agerpres.


Pentru dezvoltarea noilor modele profesionale, Panasonic a utilizat tehnologia ultra high-speed, responsabila cu generarea de imagini clare chiar şi pe ecrane 3D de mari dimensiuni. In acelaşi timp, cu ajutorul unui nou ‘motor’ de controlare a calitatii profesionale incorporat in plasma, Panasonic a obtinut o dublare a capacitatii de reproducere a culorilor cu 30-biti, prin comparatie cu modelele conventionale10. Pana la ora actuala, compania japoneza a acumulat o experienta vasta in productia de plasme 2D profesionale de mari dimensiuni, lansand modelul cu diagonala de 103 inch Full HD, in 2006, şi pe cel cu diagonala de 85 inch Full HD, in 2009.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult