Acasa Stiinta-ITIT Cele mai comentate postări pe Facebook în 2011

Cele mai comentate postări pe Facebook în 2011

scris de C.F.V.
4 afisari

Ultima ediţie a studiului ‘Memology’, care analizează în fiecare an preocupările utilizatorilor Facebook rezultate din mesajele postate, arată că moartea lui Osama ben Laden a fost subiectul cel mai comentat pe Facebook în anul 2011.

Cele mai comentate postări pe Facebook în 2011

Pe data de 2 mai, circa 10% din toate postările în limba engleză făceau referire la ben Laden, anunţă Facebook. A doua temă cea mai comentată a fost victoria obţinută de echipa Packers în Liga Profesionistă de Fotbal american în luna februarie, a informat miercuri reţeaua de socializare. A treia temă în preferinţele utlizatorilor anglofoni ai reţelei este Casey Anthony, o americancă achitată de justiţie după ce a fost arestată pentru uciderea fetiţei sale în vârstă de doi ani în anul 2008.
Alte subiecte favorite au fost actorul Charlie Sheen, moartea fondatorului Apple, Steve Jobs, şi nunta regală din Marea Britanie. Decesul artistei britanice, Amy Winehouse, ocupă locul şapte în acest clasament. Subiectele cele mai puţin preferate de utilizatorii reţelei de socializare sunt: jocul video ‘Call of Duty: Modern Warfare 3’, începutul operaţiunilor militare din Libia şi uraganul Irene.
Un alt fenomen remarcat pe Facebook este folosirea prescurtărilor ‘lms’ (like my status), care invită prietenii utilizatorului să dea click pe butonul ‘îmi place’ de lângă textele scrise de acesta, şi ‘tbh’ (to be honest), prin care utilizatorii doresc să sublinieze că sunt sinceri la un moment dat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult