Cererea pentru iPhone 5 a depăşit oferta. Apple nu face faţă | Ziua Veche
Acasa Stiinta-ITIT Cererea pentru iPhone 5 a depăşit oferta: 2 milioane de comenzi într-o zi

Cererea pentru iPhone 5 a depăşit oferta: 2 milioane de comenzi într-o zi

scris de D.P.
7 afisari

Precomenzile primite de Apple pentru iPhone 5 au depăşit 2 milioane de unităţi într-o singură zi, fiind de peste două ori mai mari faţă de recordul anterior stabilit de iPhone 4S, a anunţat luni compania americană.

iPhone 5 caracteristici si preturi

iPhone 5 caracteristici si preturi (foto: news.discovery.com)

Cererea pentru iPhone 5 a depăşit oferta, astfel că unele precomenzi vor fi onorate în octombrie şi nu în septembrie aşa cum era planificat iniţial, se arată într-un comunicat al Apple. Majoritatea comenzilor vor fi livrate pe 21 septembrie, transmite Bloomberg.

Primele precomenzi au fost transmise vineri, la două zile după prezentarea noului iPhone 5. „În mod clar au dat lovitura, a declarat Brian White, analist la Topeka Capital Markets în New York. White anticipase precomenzi de 1,3-1,5 milioane de unităţi pe zi pentru iPhone 5.

Smartphone-ul iPhone este cel mai bine vândut produs al Apple, generând circa două treimi din profitul companiei.

Intrarea Apple pe piaţa smartphone în 2007 a adus vânzări de 244 milioane de aparate iPhone şi a contribuit ca Apple să devină cea mai valoroasă companie din lume.

Precomenzile iPhone au depăşit recordul precedent al iPhone 4S. Răspunsul cumpărătorilor la iPhone 5 a fost fenomenal„, a declarat Philip Schiller, vicepreşedinte al Apple pentru marketing global. Apple a prezentat săptămâna trecută iPhone 5, cea de-a şasea generaţie a smartphone-ului lansat în 2007, noul model – mai subţire, mai uşor şi cu ecran mai mare – fiind compatibil cu reţelele 4G LTE.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult