Acasa Stiinta-ITIT Chat nonstop. Iar când Trillian spune Nonstop, chiar aşa e!

Chat nonstop. Iar când Trillian spune Nonstop, chiar aşa e!

scris de Doru Dragomir
0 afisari

 Probabil multora dintre voi Trilian nu le spune foarte mult, însă ştiţi ce? De acum nu mai puţin de 11 ani, compania din spatele Trilian Astra s-a străduit să creeze cea mai plăcută experienţă de chat crossplatform şi crossprotocol. Vorbim despre diverse reţele, precum AIM, Yahoo!, ICQ, Windows Live, Google Talk, Jabber, MySpaceIM sau Astra, ai căror utilizatorii înregistraţi pot interacţiona prin intermediul unei singure aplicaţii: Trilian.

Trillian Acum dezvoltatorii s-au hotărât să implementeze poate cea mai atractivă schimbare în modul nostru de mesagerie instant. Sub numele de “continuous client”, toţi utilizatorii care vor rula aplicaţia Trilian pe diverse platforme, inclusiv iOS, cu un singur username şi o singură parolă vor putea beneficia de o experienţă de chat continuă.

 Ce înseamnă, exact? Nu veţi mai stă să va amintiţi ce v-a întrebat interlocutorul când aţi plecat de acasă, totul se va întâmplă în cloud. Utilizând acelaşi nume de utilizator şi parolă, mulţumită faptului că orice conversaţie este stocată în timp real în cloud, fiecare afirmaţie pe care o scrieţi pe telefon sau pe PC va apărea în timp real şi pe orice alt dispozitiv pe care sunteţi logat. Că urmare, aproape fără nici un fel de intervenţie, veţi avea conversaţiile cu prietenii tot timpul la îndemână, fără fragmentări din cauza faptului că sunteţi ba la birou, ba în maşină sau în faţă televizorului.

 Pentru a face experienţa şi mai interactivă, dacă intraţi în mod idle pe PC, automat veţi fi logat şi pe telefon. Ţinând cont că se poate întâmpla să rataţi câteva mesaje pe PC sau Mac, e foarte important că statutul de necitit să se propage pe toate platformele simultan. Prin urmare, nu veţi mai putea apela niciodată la scuza “nu am primit mesajul tau”.

 Oricum, sunt convins că până şi cei mai înrăiţi fani ai chat-ului vor ajunge să se sature atâta vorbit…

Detalii pe Playtech.ro


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult