Acasa Stiinta-ITIT Cine e cel mai popular pe Facebook?

Cine e cel mai popular pe Facebook?

scris de Ziua Veche
45 Afisari

Cu peste 500 de milioane de utilizatori activi, număr care, se ştie, tot creşte… şi creşte… şi creşte, Facebook se măreşte şi în numărul paginilor fan. Dar ştiti ceva? Există deja trei pagini Fan care au, doar ele trei, peste 20 de milioane de fani. Să ne înţelegem, peste 20 de milioane fiecare, iar numărul acesta avansează de asemenea.

Iată cele mai populare zece pagini Facebook Fan la data de 6 octombrie 2010:

 

 1. Texas Hold’em Poker

Texas hold ‘em este o variantă a jocului clasic poker. Două cărţi sunt împărţite cu faţa în jos fiecărui jucator, iar apoi cinci cărţi sunt aşezate de dealer (trei şi două), jucătorii având opţiunea de a verifica, de a paria sau de a aştepta.

2. Michael Jackson

Regele Pop, Michael Joseph Jackson este recunoscut (zice Guinness World Records) pe bună dreptate (zic eu) drept cel mai de succes entertainer al tuturor timpurilor.

3. Facebook

Facebook este… dacă citiţi acest top, înseamnă că ştiţi despre ce vorbesc. Deşi mi-e greu să cred că există, pe undeva, utilizatori de Internet care să nu fi aflat de Facebook.

4. Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta este mai cunoscută sub numele de scena: Lady Gaga. Da, ea este, iar pe Facebook are 19,4 milioane de fani. Sau ar trebui să spun pe Meatbook…? A, nu sunteţi la curent cu inovaţiile vestimentare ale artistei? Păi, să nu vă fie ruşine.

5. Family Guy

Family Guy este un serial de animaţie american creat de Seth MacFarlane. Reprezintă un pamflet la adresa culturii americane, a societăţii, a televiziunii şi, uneori, a condiţiei umane.

6. Vin Diesel

Vin Diesel: actor, scriitor, regizor, producător. A apărut în media pe la începutul anilor 2000 şi l-aţi vazut în The Fast and the Furious.

7. Eminem

Are un nume care îl plasează parcă în cadrul unei dinastii: Marshall Bruce Mathers III. Toată lumea a auzit de rapper-ul, producătorul, actorul Eminem. Îl şi ascultaţi?

9. YouTube

Să mai spun că este un serviciu de video-sharing… bla… bla…? Mai bine vă întreb ceva: mai există Internet fără YouTube?

8. The Twilight Saga

Dacă vă plac poveştile despre vampiri, probabil aţi dat clic pe Like Twilight Fan Page. Dacă nu vă plac filmele romantice, şi mai probabil nu aţi apăsat Like.

10. Starbucks

Starbucks a reuşit să adune o mulţime de fani în reţeaua socială online. Vreo 14,6 milioane, ceea ce plasează lanţul de cafenele în top 10 cele mai populare pagini fan de Facebook. În lumea reală, are peste 17.000 de magazine în 49 de ţări, iar 11.000 şi ceva sunt numai în Statele Unite.

Detalii pe Playtech.ro

 

0 comentariu

Rasputin 08-10-2010 - 11:11

…cel puţin în România,
sunt instituţii cămătăreşti autorizate de stat.

Trebuie să fii disperat ca să apelezi la aceşti hoţi.

oblioo 10-10-2010 - 05:24

In textul dumneavoastra s-a strecurat o MINCIUNA.

Citez:”Oare primul ministru, care găseşte de cuviinţă să cadorisească sinistraţi cu bani pentru sobe din salariul său, nu înţelege că banii băncilor sunt de fapt banii cetăţenilor deponenţi ? „

Banii bancilor nu sunt banii cetatenilor obisnuiti, deponenti la acea banca. Banii bancilor sunt creati din NIMIC. Bancile sunt Ministerul de Finante si Trezoreria care existau pe vremea lui Ceausescu, la un loc. Dreptul suveran al Romaniei de a tipari bani a fost luat din mana statului si a poporului roman si incredintat bancherilor evrei.

Sistemul functioneaza in felul urmator. Ion depune 1000 de lei la banca, iar banca ii da o dobanda de 10%, adica 100 de lei pe an. Cei 1000 de lei sunt considerati active ale bancii si banca poate acum sa tipareasca si sa imprumute cu dobanda de 20% pana la de 35 de ori mai multi bani, adica 35 000 de lei, dobanda incasata de banca fiind de 7000 de lei. Banca mai obtine ca profit si 34 000 de lei, adica 35 de mii minus mia depusa de Ion. Acest sistem se numeste sistemul levierului sau leveradge, in limba engleza. Bancherii tiparesc de la 10 pana la de 35 de ori mai multi bani fata de valoarea activelor lor.

Deci, dumneavoastra sustineti ca primul-ministru s-a dus la ministrul de finante de facto din Romania, bancherul evreu, sa ceara bani pentru sobe, si ce anume mai sustineti, pentru ca eu am mintea unui copil de 5 anisori si nu inteleg mare lucru, iar articolul dumneavoastra m-a ametit si m-a aburit.

Bancherul evreu 10-10-2010 - 05:54

Noi v-am adus pe voi, romanii, in randul lumii si v-am scos din sistemul vostru inapoiat, autarhic, de pe vremea lui Ceausescu.

Am marit creditul, ati consumat. Acum scumpim banii, restrangem creditul si economia implodeaza. Fiti mandri ca ati intrat in randul lumii. Asa am facut si in Argentina, asa am procedat si cu tigrii asiatici (apropo, ati mai auzit ceva de ei), asa am procedat si cu Rusia in 1999 si tot asa procedam acum si in SUA. Va dam creditul scump, va falimentam, dupa aceea va luam luam casele si fetele.

Bey, voi romanii sunteti ieftini. Luati de aici un leu de la mine si taceti din gura !

mirit 11-10-2010 - 10:32

Conform mentalitatii fetelor de Ro, semnatara articolului, dupa o alianta matrimoniala cu A Taulet care a fost in Ro nr. 2 la BRD SG, incearca sa se afirme sub paravanul numelui Taulet, odata cu care a luat si lista de contacte a sotului. Prin urmare, se hazardeaza intr-un domeniu deloc familiar si destul de complicat daca nu ai scoala serioasa in ale finantelor. facand putin praf in jur in speranta ca semnarea cu noul nume ar avea rasunet mai mare, fata de piuitul timid al necunoscutei Popescu…Apropos, cum a scapat dl. Taulet de arestarea din Africa?

m taulet 12-10-2010 - 07:26

1. Dragutule nu stiu cine ti-a bagat pe git faptul ca imi fac nume sub paravanul sotului meu, insa inainte de a pleca din tara in 2003, eram unul din jurnalistii cei mai cunoscuti de la ZIUA si in acest caz iti lipsesc, informational niste referinte importante, insa pentru mine nu conteaza; cei din breasla ma stiu foarte bine;

2. nu cred ca dom general ghetea are ca inginer de formatie mai multa pregatire decit un jurnalist ca mine; dinsul bijbiie intre ordine si cifre…

3. iar cit despre arestarea sotului meu in africa ai fost dezinformat, presupun de aceeasi clica pe care o cunoastem amindoi destul de bine; daca ai singe undeva in chestiile alea mici din pan taloni, iti poti da numele si ma poti contacta la redactie si te lamuresc dragutule.

UN CITITOR REVOLTAT 13-10-2010 - 10:46

Mihaela Taulet?
Dumneata esti autoarea comentariului nr5 care iti poarta semnatura? Un astfel de limbaj foloseste o doamna?
Ce formator de opinie esti intr-o astfel de situatie? Cum este posibil ca o publicatie, care ar trebui sa impuna respect, sa selecteze astfel de persoane…cu o astfel de moralitate (ma rog imoralitate)?
In situatia in care reactia nr5 va apartine nu faceti decat sa umpleti de rusine breasla. In cazul in care nu ati redactat un astfel de comentariu va sfatuiesc sa procedati corespunzator.
Dar, indiferent de situatie, puneti mana si va informati inainte sa lansati ipoteze total nerealiste. Va stau la dispozitie articolele din aproape toate publicatiile din R.

zumzi 06-11-2010 - 14:42

nu va cunosc si este prima oara cand citesc un material semnat de dvs.; am impresia ca traiti intr-o lume paralela…

abuzurile bancilor de marire a dobanzilor creditelor in sold pe baza numirii indicilor calculati intern de catre fiecare banca dupa cum considera dumnealor, textul PRistic fiind „in functie de fluctuatiile pietei”.

avand in vedere ca ROBOR, EURIBOR si LIBOR (CHF sau USD) sunt in scadere de 2 ani (deci piata este in scadere), iar ratele dobanzilor din RO au crescut… chiar daca Ordonanta 174/2008 deja impunea legarea variabilitatii dobanzii de indici care pot fi urmariti independent de vointa prestatorilor de servicii financiare, aspect ignorat de banci cu succes pana in prezent… tot nu va suna util continutul OUG 50/2010? a citit vreodata aceasta ordonanta? dar directiva europeana 40/2008? ati vazut ca eram la un pas de a intra in procedura de enfigement pentru neadoptarea acestor masuri pana in iunie 2010?

dar ce parere aveti despre mutarea costurilor de indatorare pe categoria „comisioane”, care in ponderea ratelor lunare cat si a sumei totale de rambursat, fac concurenta dobanzii pentru a se putea rula campanii de publicitate mincinoase?

n-ati auzit de aceste lucruri, asa-i?

sper sa va reveniti din aceasta betie de cuvinte si legaturi intre subiecte totalmente ridicola, daca nu si grotesca;

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS