Acasa Stiinta-ITIT Cine l-a tradus pe Hargreaves în română

Cine l-a tradus pe Hargreaves în română

scris de Ziua Veche
481 Afisari

Mr. Men este o serie de 48 de cărţulii pentru copii începute de Roger Hargreaves în 1971 şi continuată cu Little Miss de fiul său Adam. Cărticelele, renumite în lumea întreagă, au apărut în limba română la editura RAO.

Charles Roger Hargreaves a fost tradus in romaneste

Charles Roger Hargreaves a fost tradus in romaneste

Charles Roger Hargreaves, născut pe 9 mai 1935 şi sărbătorit azi de Google, a fost un autor englez şi ilustrator a cărţiilor pentru copiii, este cunoscut în special pentru seria „Mr. Men” şi „Little Miss”,

Printre personajele  Hargreaves recomandate de  Google descoperim pe Mr. Forgetful, Mr. Happy, Mr. Bump, Mr. Messy, Mr. Slow, Little Miss Magic, Little Miss Shy şi Little Miss Tiny.

Logo-ul Google dedicat lui Roger Hargreaves se schimbă la fiecare pagină reîncărcată, iar imaginea implicit utilizată de către Google atunci când vă aflaţi în pagina de rezultate de căutare este  Little Miss Sunshine (Micuţa domnişoară Răsărit de Soare).

Cărţile lui Charles Hargreaves s-au vândut în peste 85 milioane de exemplare în întreaga lume, fiind traduse în 20 de limbi.

În 1975, succesul cărţilor sale s-a transformat  într-un serial de desene animate pentru televiziune. Hargreaves a murit acum 19 ani.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult