Companiile se feresc de Windows 8. Vezi de ce! | Ziua Veche
Acasa Stiinta-ITIT Companiile se feresc de Windows 8. Vezi de ce!

Companiile se feresc de Windows 8. Vezi de ce!

scris de L.M.
3 afisari

Un studiu realizat de TechRepublic pe un eşantion de 1200 de organizaţii arată faptul că aproape 74 la sută dintre companii nu intenţionează să adopte Windows 8.

Companiile se feresc de Windows 8. Vezi de ce!

Companiile se feresc de Windows 8. Vezi de ce!

Printre motive se numară inclusiv controversata interfaţă grafică, informează Hit.ro. 73,7 la sută dintre companiile interogate de TechRepublic au declarat că nu au niciun fel de plan legat de upgrade-ul sistemelor IT la Windows 8.

Dintre companiile care vor sa treacă la Windows 8, majoritatea (61,2%) au adus ca argumente pro adoptării noului OS 8 securitatea şi integrarea tableta/mobil pe care le oferă Windows 8. În ceea ce priveşte principalul motiv pentru care companiile nu doresc să adopte noul sistem de operare al gigantului din Redmond lucrurile sunt foarte clare: interfaţa grafică a Windows 8 nu este pe placul a 41,4 la sută dintre companii. Mai concret, reprezentanţii companiilor consideră că angajaţii vor avea nevoie de training-uri suplimentare pentru a putea stăpâni eficient noua interfaţă grafică. Iar asta înseamnă cheltuieli mai mari.

Studiul a fost realizat la nivel mondial, astfel încât realizatorii cercetării au putut afla şi ce regiuni sunt mai reticente faţă de noul Windows 8. Companiile din China India şi Asia de Sud-Est sunt mai dispuse să adopte Windows 8 decât cele din Australia, Canada, Europa si Statele Unite.

2 comentarii

Hap Ciu 04-11-2012 - 22:11

Windos 8 e de aruncat . Alte dejectii asemenea sunt Sobru si Chinezu huhulat.

toto1969 09-11-2012 - 13:58

Sa vina windows 9.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult