Acasa Stiinta-ITIT Cr-48, primul laptop cu OS Chrome

Cr-48, primul laptop cu OS Chrome

scris de Ziua Veche
1 afisari

Google tocmai a dezvaluit Cr-48, un netbook de test pentru Chrome OS. Sistemul de 12 inci (30,48 cm) este conceput pentru cei care doresc sa foloseasca Chrome OS in stadiu beta.

 

Google il va distribui printr-un program Chrome OS Pilot, un tip de beta public. Practic, va inscrieti in program si sa explicati de ce ati merita o unitate. Va fi un numar limitat de laptopuri disponibile. Cei de la Google sunt interesati ca sistemele sa ajunga la utilizatori si firme care pot oferi feedback, iar momentan nu exista varianta cu bani.

Laptopul vine fara vreo marca, fara vreun logo, si are detalii de design rare, precum un trackpad in stil Apple si o tastatura fara anumite butoane traditionale – de exemplu, tasta Caps Lock a fost inlocuita de un buton de cautare. Este un semn ca Google nu vrea sa se afiseze ca un competitor in zona hardware? Sau ca isi pregateste terenul tocmai pentru asta?

Iata caracteristicile Cr-48: ecran de 12,1 inci, tastatura full size, clickpad mare, procesor Qualcomm Gobi 3G, WiFi 802.11n dual-band, autonomie de peste 8 ore in folosire continua sau 8 zile in standby, webcam, stocare Flash.

Pentru vanzare, modele Chrome OS vor aparea de la Acer si Samsung cam pe la jumatatea anului viitor.

 Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult