Acasa Stiinta-ITIT Crezi ca succesul se obtine usor cu WellCode? Teapa: rezultatele nu apar fara multa munca si disciplina!

Crezi ca succesul se obtine usor cu WellCode? Teapa: rezultatele nu apar fara multa munca si disciplina!

scris de Misu Andrei
80 afisari

Succesul e doar varful iceberg-ului! Sa faci performanta si sa te bucuri de rezultate inseamna un mix intre gandire, dezvoltarea de abilitati si munca! Sa te inscrii intr-un program de succes nu inseamna ca nu vei munci, ci ca te vei bucura de rezultate in urma muncii depuse. Inseamna sa te aliniezi la filosofia programului, astfel incat sa reusesti sa-ti atingi obiectivele stabilite.

Crezi ca succesul se obtine usor la WellCode? Teapa! Atat descrierea programului de mentorat, cat si toate testimonialele actualilor si fostilor cursanti, postate pe paginie WellCode Recenzii sau WellCode Pareri, spun acelasi lucru: succesul se obtine cu multa munca, implicare si disciplina: „Cursul este foarte fain, chiar te face sa stai ore in sir si sa-ti pui mintea la contributie. Si iti dezvolta si gandirea logica foarte mult”, povesteste unul dintre fostii cursanti WellCode.

”Pe tot parcursul programului primesti ajutor din partea mai multor mentori. In cazul in care esti blocat la o problema, poti sa intrebi si vei primi raspuns. In cazul in care nu ai fost atent, ti se va face observatie sau vei primi un hint daca nu te descurci. Ai si call-uri de mindset, pe langa call-urile tehnice in care rezolvati probleme la informatica”, a povestit Eduard, un alt cursant, in cadrul sesiunii de WellCode Pareri.

Si marturiile care confirma faptul ca succesul se obtine doar cu multa munca sunt nenumarate. Paul a subliniat si el ca, daca te astepti sa primesti raspunsurile mura in gura de la WellCode, teapa! Va trebui sa muncesti si vei primi doar indicii care sa te conduca spre rezolvare, nu si solutia in sine.

”Call-urile cu lectii sunt in fiecare zi. Iar interactiunea cu cei de la WellCode se face pe tot parcursul programului. Platforma este foarte bine pusa la punct si-ti ofera posibilitatea de a comunica permanent cu toata lumea. Intrebari legate de probleme sau blocaje apar la fiecare lectie, dar mentorii WellCode nu ofera raspunsurile exacte la probleme sau la quiz-ul de la sfarsitul lectiilor, ci te conduc spre rezolvare dandu-ti hint-uri sau adresandu-ti intrebari”, a povestit si Paul in cadrul sesiunii de WellCode Pareri.

Ce este WellCode si care sunt valorile programului de mentorat?

WellCode este un program de mentorat, un suport de teorie si practica, conceput ca o carte interactiva! Prin intermediul programului de mentorat, WellCode urmareste sa-i invete pe cursanti cum sa invete. Obiectivul programului de mentorat gandit de Petru Trimbitas este sa-i invete pe cursanti sa scrie un cod bun si, pe langa toate acestea, sa-i invete cum sa invete, cum sa se raporteze la evenimente din viata lor, cum sa treaca peste esecuri si sa se mentina productivi, indiferent de situatie.

 

Valorile WellCode

Programul fondat de Petru Trimbitas, in urma stagiilor facute la Google si Facebook in Statele Unite ale Americii, are la baza valori bine definite, caci succesul este doar ceea ce se vede, iar toata munca este in spate. In fond, orice succes trebuie sa aiba la baza foarte multa munca si disciplina. Iar valorile de baza ale programului de mentorat WellCode sunt: invatare continua, perseverenta, disponibilitate/ flexibilitate/ implicare, onestitate, disciplina si comunicare.

Urmaresti succes fara munca la WellCode? Teapa! Programul de mentorat este facut pentru cei care isi doresc sa puna baze solide carierei lor in programare, adica pentru cei care sunt dedicati si implicati. Doar daca muncesti si esti bun la programare, WellCode poate sa iti confirme faptul ca vei putea obtine joburi bine platite si vei avea viata pe care ti-o doresti. Trebuie sa stii ca 95% dintre cei care au finalizat programul WellCode lucreaza in IT au fost angajati.

Intra pe site-ul WellCode.ro si consulta oferta completa a programului de mentorat. Urmareste si citeste mesajele lasate de actualii sau fostii cursanti pe paginile de WellCode Recenzii sau WellCode  Pareri. Nu ezita, programeaza-te la o sesiune de consultanta cu unul dintre mentorii WellCode si convinge-te de unul singur! Viitorul iti apartine si totul tine doar de tine! Un proiect care te pune in miscare trebuie sa te motiveze! Iar succesul fondat pe munca nu e teapa!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult