Acasa Stiinta-ITIT Cum îţi încarci telefonul în mod wireless, marca LG

Cum îţi încarci telefonul în mod wireless, marca LG

scris de Luminița Nițoiu
3 afisari

LG se mândreşte cu primul dispozitiv de încărcare wireless, numit WCP-700, care, în plus, arată şi bine – minimalist, elegant, mic (dimensiunile sunt de  6,29”x3,54”x0,39”).

LG-WirelessChargePad-WCP-700-1Tehnologia de încărcare wireless se bazează pe bobinele de inducţie construite în deschizăturile bateriei şi contactele interne, astfel că firul nu mai este necesar.

Oricum, telefonul trebuie aşezat corect pe pad, iar semnul că aşa aţi procedat va fi un feedback audio şi tactil, după cum se precizează în comunicatul de presă. Prin urmare, veţi înlocui grija potrivirii mufei de la firul încărcătorului cu grija aşezării telefonului într-o poziţie corectă pe dispozitivul de încărcare. Acum, depinde fiecare ce preferă.

E bine să ştiţi că respectivul WCP-700 are LED-uri pentru indicarea stadiului în procesul de încărcare. Iată fiecare ce semnalizează: Power LED Albastru – Conectat, Battery LED Oranj – Gata de încărcare, Battery LED Verde intermitent – Telefonul se încarcă corespunzător, Battery LED Verde aprins – Telefonul este încărcat.

Preţul şi data de lansare nu se cunosc. În industrie se vehiculează cam 70 de dolari, cu disponibilitate din aprilie, dar nu e nimic oficial.

De asemenea, vorbim de un dispozitiv cu utilizare exclusivistă, aşa că aşteptăm şi lista telefoanelor compatibile.

Detalii pe playtech.ro.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult