Acasa Stiinta-ITIT De ce a fost sancţionată Next Top Model de Facebook

De ce a fost sancţionată Next Top Model de Facebook

scris de C.P.
11 afisari

Pagina oficială de Facebook a lui Cătălin Botezatu  a fost obligată să scoată fotografiile în care concurentele de la Next Top Model apăreau goale şi rase.

Fotografia incriminata de Facebook

Moderatorii contului de Facebook a emisiunii Next Top Model au trebuit sa scoata imediat fotografiile postate pe peretele principal al contului, intrucat fotografiile le prezentau pe tinerele concurente dezbracate. „Comunicat pentru toti fanii nostri: Din motive care tin de politica Facebook privind nuditatea, am fost nevoiti sa stergem multe dintre fotografiile artistice realizate in Episodul 3 cu ocazia shootingului „Chelii”.

Acest lucru nu ar fi fost posibil daca nu existau persoane „binevoitoare”. Ele au reclamat celor de la Facebook ca aceste fotografii ar fi altfel decat artistice. Ne cerem scuze celor care au postat comentarii asupra acelor fotografii sterse si va asiguram, si pe aceasta cale, ca opiniile voastre conteaza pentru noi!”, au mentionat ulterior moderatorii contului citaţi de agentiadepresamondena.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult