Acasa Stiinta-ITIT Descarcă gratuit versiunea test Windows 10

Descarcă gratuit versiunea test Windows 10

scris de C.F.V.
36 afisari

Utilizatorii de Windows 7 și 8 pot face gratuit upgrade la versiunea Windows 10 a sistemului de operare începând cu sfârșitul lunii iulie, informează agenția DPA.

Windows 10Oferta nu este disponibilă însă pentru cei care folosesc încă Microsoft Vista sau sistemul XP. Aceștia vor trebui să cumpere o nouă licență pentru Windows 10.

Aceasta versiune test este gratuită și va rămâne astfel și după ce versiunea finală va fi disponibilă pe 29 iulie, însă utilizatorii vor trebui să accepte faptul ca se vor confrunta cu unele bug-uri și erori ale sistemului de operare pe care le vor putea transmite ca notificari către Microsoft atunci când se ivesc.

Unele reviste de IT din Germania notează că o opțiune bună ar fi cumpărarea acum a unui Windows 7 pentru a obține un upgrade gratuit la versiunea Windows 10. Windows 7 poate fi găsit adesea la vânzare cu un discount consistent, menționează DPA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS