Acasa Stiinta-ITIT Design original: Cum ar putea arăta iPhone 5

Design original: Cum ar putea arăta iPhone 5

scris de Marius Bâtcă
2 afisari

O versiune neoficială de design pentru iPhone 5 a fost creată de un designer italian.

iPhone 5 - CiccareseApple nu va pune în vânzare în viitorul apropiat modelul iPhone 5, dar un designer italian a creat, după ce a analizat diferite zvonuri despre iPhone 5, o versiune proprie de design pentru acest telefon, atată siteul mashable.com.

Este vorba despre designerul italian Federico Ciccarese. Versiunea personală de design pentru iPhone 5 a italianului are o formă dreptunghiulară cu colţurile rotunjite şi o culoare argintie cu stralucire metalică. Partea din spate a versiunii de design pentru iPhone 5 creată de Ciccarese este uşor bombată, ceea ce face ca telefonul sa fie mai gros la mijloc si mai subţire către capete. Ecranul variantei de design pentru iPhone 5 creată de Ciccarese este plat, iar mufa pentru caşti a fost mutată pe una din laturile telefonului. Potrivit siteului mashable.com, aceasta nu este prima dată când Federico Ciccarese crează o versiune proprie de design a unui viitor produs Apple. Deşi această variantă de design pentru iPhone 5 nu este una oficială creată de producatorul american Apple, ea arată foarte bine din punct de vedere estetic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult