Acasa Stiinta-ITIT Diablo 3 – probleme imediat după lansare

Diablo 3 – probleme imediat după lansare

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

“Error 37” – Acesta a fost mesajul care a întâmpinat mulţi cumpărători ai jocului lansat pe 15 mai, care au dorit să intre pe serverele Battle.net.

Eroare diablo 3 (foto:neoseeker.com)

Compania Blizzard a postat un anunţ noaptea trecută pe pagina de facebook a jocului, potrivit căruia vor efectua câteva lucrări de mentenanţă, pentru a rezolva toate problemele cu care se confruntă cei care au cumpărat jocul imediat după lansare. Cei de la Blizzard au precizat că se lucrează la greu la adăugarea unor noi servere la Battle.net pentru ca utilizatorii să nu mai întâmpine probleme la conectarea pe server, în mod deosebit “Error 37”.

Problemele apărute la mult aşteptatul joc Diablo 3, apărut la aproape 12 ani de la lansarea părţii a doua, sunt datorate faptul că jocul are nevoie de o conexiune permanentă la serverele Battle.net, lucru care suprasolicită serverele şi cauzează  probleme, sub forma “Error 37” utilizatorilor. Aceste probleme întâmpinate la lansarea jocului Diablo 3 scoate în evidenţă din nou, problema cu activarea online, întrucât toate exemplarele Diablo 3 trebuiesc activate online, pentru a putea intra în joc.

În urma acestor lucrări de mentenanţă majoritatea problemelor au fost rezolvate, iar dezvoltatorii de la Blizzard au anunţat că vor monitoriza serverele şi vor acţiona prompt în cazul apariţiei altor incidente. Aceştia recomandă utilizatorilor jocului care se confruntă cu erori să viziteze Technical Support Forum sau Bug Report Forum de pe site-ul companiei pentru informaţii suplimentare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult