Acasa Stiinta-ITIT Doua probleme la iPad

Doua probleme la iPad

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Un produs de prima generatie este rareori fara probleme. Aparent, cei care au achizitionat iPad-uri au intampinat 2 probleme majore: supraincalzirea si conexiune slaba Wi-Fi (wireless), informeaza tomsguide.com.


Practic, semnalul fara fir este slab si mai putin fiabil decat alte produse din vecinatatea acestui tip de produse. Unele dintre teoriile de pe diferitele site-uri spun ca acea carcasa de aluminiu din spate este multe prea groasa si blocheaza semnalul, iar altii zic ca este o problema de software. Alte surse mentioneaza ca, atunci cand se supraincalzeste, apare un mesaj care zice ca dispozitivul trebuie sa se raceasca inainte de a fi folosit. Listele de temperaturi ale Apple arata ca poate ajunge la 35 grade Celsius, iar aceasta ar putea fi usor depasita daca este expus la soare. Magazinele Apple au fost asaltate de oameni weekend-ul trecut. Mai toti au vrut sa intre in posesia ultimului gadget lansat de companie. Firma a vandut in SUA peste 3 milioane de produse iPad in 24 de ore de la lansare. Aici sunt incluse si ebook-uri, plus aplicatii sau chiar iPad-uri in sine. Peste un milion de aplicatii au fost descarcate de pe App Store si peste 250 000 eBook-uri de la iBookstore.

0 comentariu

pedelist mandru 01-10-2010 - 10:46

mai ales pensionarii, care zaceau fara sa ajute societatea cu nimic, in loc sa ajute macar copiii mici sa traverseze strada, dar las ca vine ea vremea cartelelor si atunci cine n-are pensionar nu-l vad io bine

pedelist mandru 01-10-2010 - 10:52

si inca fara nici o flota, care n-a fost nicidecum basenizata, cum instileaza miniunele scarbosele anumiti reactionari paduchiosi, adica mai toti ne-pedelistii.

ELENA 01-10-2010 - 14:52

Stupidul e chuky, ca vrea sa ne abureasca din nou.Afost chiar tentativa de lovitura de stat,oare nu seamana actiunea militienilor nostri cu cea a celor din Ecuador,care a esuat ca si a astora de la noi.Au turbat rau mogulii si sigur vor mai invstii ceva din banii furati de la romani, pentru a scapa de Bsescu,ca si asta e prea de tot-i-a demascat pe toti borfasii.

urbos 01-10-2010 - 15:06

O sa muriti curand cu lepadatura voastra securista cu tot.

jan dinu 01-10-2010 - 15:39

Shi atunci sa-l vezi pe – URBOS –
cum face spume de ticalos !!
JD-USA

Amza 05-10-2010 - 16:32

Presa si in general trustul Realitatea sunt extrem de manipulatoare si sincer cred ar trebui sa fie excluse total de pe piata media. Rusine sa le fie pentru informatiile mincinoase!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult