Acasa Stiinta-ITIT Drag-and-drop in Gmail

Drag-and-drop in Gmail

scris de Ziua Veche
12 afisari

Utilizatorii Gmail pot fi fericiti acum ca pot insera fotografii in email mult mai usor. Google a introdus o noua functie care permite pur si simplu sa fie trase pozele din calculator in mail langa text.


Pentru multi procesul poate fi cunoscut ca drag-and-drop. Dupa ce a fost introdusa poza, poate fi marita sau micsorata. Exista totusi o mica problema. Aceasta capacitate este sustinuta in prezent de Google Chrome 4 sau Firefox 3.6, deoarece necesita utilizarea de HTML5. Pentru celelalte browsere va fi disponibil curand. Google anuntase optiunea asta inca de luna trecuta, dar acum s-a concretizat.

0 comentariu

Mihai 04-10-2010 - 06:51

Mulţumim pentru claritatea cu care aţi expus unele din problemele de presă. Cel mai grav lucru în presă este eludarea adevărurilor prin omisiune şi scrisul la comandă. România plăteşte toate derapările din presă. Cetăţeanul din România nu este nici prost nici necivilizat, dar dacă este minţint şi aţâţat devine din om neom.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult