Acasa Stiinta-ITIT E-mailul care a enervat Planeta. Tu ţi-ai verificat Inbox-ul?

E-mailul care a enervat Planeta. Tu ţi-ai verificat Inbox-ul?

scris de Alin Burtescu
5 afisari

Mesajul pe care urmează să-l citiţi şi să vă scoată în evidenţă ridurile l-am primit azi, aproape de sfârşitul anului. Expeditorul mă atenţionează că e o sinteză a e-mailurilor care mi-au umplut Inbox-ul şi Spam-ul în 2010. Aş! Astea sunt atemporale. De 20 de ani de când există www sunt ca marca pe scrisoare, ca să nu zic ca musca pe…

Aş mai face o comparaţie. Până la binecuvântarea internetului, majoritatea îşi verifica căsuţa poştală când se întorcea de la serviciu. Mai găsea câte o misivă, o felicitare sau nota de plată la telefon, dar de cele mai multe ori era goală. Astăzi, trebuie golită zilnic. Promoţii la hipermarketuri, flyere şi pliante cu poza – “Adevărata pizza italiană”, cartonaşe cu alte fotografii – “Wild Pussy”, facturi şi multe alte hârtii de ai impresia că pădurile puse la pământ prin Vrancea sunt în mica cutiuţă burduşită.

Revin în virtualitate şi redau integral e-mailul care între timp a ajuns în Trash.

“Aduc multumirile mele tuturor celora care mi-au trimis e-mail-uri in anul ce se apropie de final…….

Tin neaparat sa multumesc si aceluia care mi-a trimis unul despre rahatul de soarece amestecat in lipiciul plicurilor pentru ca acum folosesc un prosop umed la fiecare plic ce trebuie lipit.

Deasemenea,acum frec cu peria partea superioara a fiecarei conserve pe care o deschid,din acelasi motiv.

Nu mai am deloc economii deoarece le-am donat toate unei fete bolnave ( Penny Brown) care este pe patul de moarte intr-un spital pentru a 1.387.258 oara.

Nu mai am de fapt niciun ban,dar situatia se va schimba odata ce voi primi fondul de 15.000 $ pe care Bill Gates/Microsoft si AOL mi-l vor trimite pentru ca am participat la programul lor special de e-mail-uri… sau de la functionarul superior al bancii din Nigeria care vrea sa imparta cu mine 7 milioane $ pretinzand ca sunt o ruda indepartata a unui client decedat fara testament.

Nu- mi mai fac nicio problema legata de sufletul meu pentru ca am 363.214 ingeri pazitori care vegheaza asupra mea,si Sfanta Maica Tereza imi indeplineste orice dorinta.

Nu mai folosesc deodorantele cauzatoare de cancer,chiar daca miros ca un bivol intr-o zi fierbinte.

Va multumesc, ca am invatat ca rugaciunile mele vor primi raspuns daca dau mai departe e-mail-ul catre sapte dintre prietenii mei si sa-mi pun o dorinta in cinci minute.

Datorita grijii ce mi-o purtati nu mai beau Coca-Cola deoarece dizolva depunerile din toaleta.

Nu mai cumpar benzina fara sa am un prieten care sa-mi pazeasca masina astfel incat un criminal in serie nu se poate urca pe banca din spate in timp ce eu alimentez.

Nu mai ma duc la targuieli in marile magazine deoarece cineva ma va paraliza cu un aftershave de proba si ma va jefui.

Nu mai raspund la telefon deoarece cineva ma va pune sa formez un numar pentru care voi primi o nota de plata pentru convorbiri cu Jamaica , Uganda , Singapore si Uzbekistan.

Multumita voua ,nu mai pot folosi toaleta altuia decat a mea deoarece un mare paianjen maro African sta ascuns sub colac gata sa ma omoare instantaneu cu muscatura lui plasata pe fundul meu.

Si multumita importantelor voastre sfaturi, Nici nu mai pot ridica bancnota de 50 pe care am gasit-o in parcare pentru ca probabil a fost plasata acolo de un maniac sexual care asteapta sub masina sa ma traga de picioare.

Daca nu trimeti acest e-mail la cel putin 144.000 de persoane in urmatoarele 70 de minute, un porumbel urias suferind de diaree va ateriza pe capul tau la 17.00 in dupa amiaza urmatoare iar mustele de la 12 camile iti vor infecta spatele si va duce la cresterea unei cocoase paroase.

Apropo…un cercetator Sud-American dupa studii indelungate a descoperit ca oamenii cu un coeficient de inteligenta scazut si care au activitate sexuala rara, citesc e-mail-urile cu mana pe mouse.

Nu te obosi s-o ridici acum…

E prea tarziu!!!”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult