Acasa Stiinta-ITIT Elon Musk îl provoacă pe Mark Zuckerberg la un concurs efectiv de măsurare a penisurilor

Elon Musk îl provoacă pe Mark Zuckerberg la un concurs efectiv de măsurare a penisurilor

scris de Misu Andrei
48 Afisari

Supărat din cauza faptului că traficul Twitter este în scădere, după ce Mark Zuckerberg a lansat serviciul Threads, săptămâna trecută, Elon Musk îl provoacă la duel. Proprietarul Twitter l-a ironizat pe fondatorul Facebook și i-a cerut să facă un „concurs de măsurare a penisului”.

Deținătorul Twitter a ajuns, mai întâi să îl numească pe Zuckerberg „un nenorocit”, pe măsură ce concurența dintre cei doi s-a intensificat la cote maxime, notează The Guardian. Într-o postare,

Elon Musk, a sugerat că el și miliardarul său rival ar trebui să organizeze „un concurs de măsurare a penisului”. Alături de mesajul său, adresat, duminică, directorului executiv Meta, Musk a adăugat și un emoji în formă de riglă.

„Zuck cel încornorat”

Folosind cuvântul de argou pentru „încornorat”, popular ca termen de batjocură, Elon Musk a mai scris și că: „Zuck este un încornorat”.

Până luni, serviciul Threads, care a fost lansat în urmă cu numai cinci zile, atinsese 100 de milioane de utilizatori, potrivit site-ului Techcrunch. În prezent, Twitter are aproximativ 250 de milioane de utilizatori activi, dar a fost lovit de controverse și probleme tehnice de când Musk, omul din spatele Tesla și SpaceX, l-a cumpărat anul trecut, pentru suma de 44 de miliarde de dolari.

Traficul site-ului Twitter este, de asemenea, „în scîdere”, potrivit șefului companiei de servicii de internet Cloudflare, pe fondul semnelor că utilizatorii migrează către platforme alternative. Threads se numără acum printre ele, alături de BlueSky și Mastodon.

Scopul este de a menţine (o reţea) prietenoasă pe măsură ce se extinde. Cred că acest lucru este posibil şi, în cele din urmă, va fi cheia succesului său. Acesta este unul dintre motivele pentru care Twitter nu a avut niciodată un succes atât de mare pe cât cred că ar fi trebuit, iar noi vrem să procedăm diferit”, a declarat, recent, Mark Zuckerberg.

În urma acestei declarații, Musk a propus, de asemenea, o luptă de arte marțiale mixte

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS