Acasa Stiinta-ITIT eMag a vandut din greseala televizoare si notebookuri cu 180, respectiv 130 lei

eMag a vandut din greseala televizoare si notebookuri cu 180, respectiv 130 lei

scris de Ziua Veche
1 afisari

.O eroare tehnica a sistemului informatic al magazinului online eMag, cel mai mare retailer IT&C din Romania, a determinat reducerea sau marirea chiar si cu peste 2.500 de lei a preturilor pentru cateva sute de produse, a anuntat Radu Apostolescu, directorul de marketing al eMag, intr-o postare pe blogul sau. El ii anunta pe cei care au facut comenzi in intervalul in care a aparut problema ca vor beneficia de discount-urile oferite de eroarea tehnica.


“Ne-am confruntat in acesta dimineata cu o problema de interconectare intre serverele interne si datacenter care a dus la desincronizarea mecanismelor de actualizare a site-ului, rezultatul cel mai grav fiind afectarea preturilor de vanzare pentru 463 de produse”, scrie Apostolescu. El precizeaza: “Din respect pentru clienti, celor care au comandat produse la preturi mai mici decat oferta normala le vom livra produsele exact la pretul respectiv, iar celor care au comandat la preturi mai mari le vom actuliza comenzile la pretul de lista corecta. Livrarile se vor face in limita stocului disponibil si in ordinea primirii comenzilor, dupa procedura normala”.

Radu Apostolescu face inventaru erorii: “O prima estimare a ‘discounturilor’ pe care eroarea tehnica le-a oferit clientilor si pe care noi le vom onora se ridica la o suma de aproximativ 132.000 Ron (De ex: 18 televizoare afisate cu pret mediu 180 Ron fata de 2700 Ron, 27 notebookuri afisate la un pret mediu de 130 Ron fata de 1800 Ron, precum si alte produse diverse insumand 248 comenzi primite intre orele 2 si 9:30). Desi pentru cei care s-au trezit devreme azi, oferta a fost o afacere nesperata si pentru noi o pierdere importanta, ne asumam eroarea si mergem inainte”. El adauga cu umor: “Probabil ca multi se vor grabi sa eticheteze ca o pierdere nota de plata a acestei erori tehnice dar noi o vom contabiliza ca o investitie, ce-i drept putin mai atipica, in increderea celor care ne trec pragul zi de zi. Pe termen lung, greselile sunt inevitabile atat din partea oamenilor, cat si a masinilor, dar ne ofera ocazii neprogramate de a arata cum intelegem sa rezolvam situatiile mai putin obisnuite”.

0 comentariu

caramache 06-10-2010 - 01:51

Ce l-a oprit pe maimutoiul Prostanac sa se maimutareasca dupa toashii lui galici atunci cand fu prim secretar pesederast? Mihaela, sau socrela?

ionkono 06-10-2010 - 04:18

Ce propune dl.Geoana privind alegerea presedintelui PSD este unul din punctele programului,,Eomania curata”, program cu care dl.Po(a)nta a castigat alegerile din februarie !!!

Europeanuul 06-10-2010 - 06:21

Altfel veti ramane in opozitie. Puneti la carma acelui partid indivizi cu experienta in administrarea economiei (pe productie), fosti manageri de intreprinderi. Nu mai scoateti in fata profesorasi si avocati, care n-au habar de modul in care trebuie sa fie condusa tara.

caramache 07-10-2010 - 00:50

> Prostanacul intarziat

> mICUL Tzitzilescu cel Corrrect

“Îmi aduc aminte că ea (propunerea – n.r.) a fost susţinută şi de Victor Ponta şi de Adrian Năstase la Congresul din februarie. (…)” dixit Prostanacul plagiator memorialist si chior. Chestia propusa de plagiatorul Prostanac este de mult lipita pe gardul pesederast internetist. Carevasazica ca membrache prostanache nu tziteshte materialilii de partid si de stat si se impauneaza cu chestii pe care altii anterior le-au postat. Se dovedeste inca odata ca Prostanacul reprezentant pepenar este un individ care nu are de nimic habar si-i bun numai de spart intre maxilare seminte de harbuji dupa ce vine din umblatoarea pe la rusi.
> Prostanacul intarziat
Din afirmatia asta se vede CLAR ca Prostanacul fost sol pe Potomac, a frecat acolo menta, a papat de pomana simbria de stat si tot a ramas nestiutor prostanac. Sarmanul prezidel inchipuit de-un sfert de zi si vataf al Senatului mioritic, habar nu are ca la alegerile primare din SUA poate participa ORICARE cetatean cu drept de vot ( ca mai exista si unii cetateni care nu au drept de vot ) si NU este impusa NICI-O conditie sa fi membrache al partidului ai carui candidati ii voteaza la alegerile primare. Singura conditie este ca nu poti fi ca romanu’ impartial si nu poti vota in AMBELE alegeri primare – cea republicana si cea democrata.

> mICUL Tzitzilescu cel Corrrect

> Prostanacul intarziat

> mICUL Tzitzilescu cel Corrrect

caramache 07-10-2010 - 00:55

> Prostanacul intarziat

> mICUL Tzitzilescu cel Corrrect

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult