Acasa Stiinta-ITIT EnemyGraph face posibil dislike-ul pe Facebook

EnemyGraph face posibil dislike-ul pe Facebook

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

EnemyGraph rezolvă problema dislike-ului pe popularul site de socializare, printr-o aplicaţie aşteptată de foarte mulţi utilizatori.

Facebook dislike EnemyGraph permite internauţilor cu conturi pe facebook să îşi creeze liste de inamici sau oameni, trenduri sau activităţi pe care nu le suportă. Întrucât “oamenii sunt motivaţi şi conectaţi şi de lucrurile pe care nu le suportă, nu doar de cele pe care le adoră”, noua aplicaţie EnemyGraph are toate şansele să câştige foarte mulţi adepţi.

Potrivt unor informaţii apărute pe playtech.ro în acest moment primele locuri din topul EnemyGraph sunt ocupate de Justin Bieber, FarmVille şi Internet Explorer. EnemyGraph este o aplicaţie la care oamenii pot apela când îi supără şeful sau când un film sau un album muzical nu le-a plăcut,  existând pe site o categorie specială şi pentru persoane considerate mai multe decât inamice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult