Acasa Stiinta-ITIT Epson a făcut o lansare pentru profesionişti: Stylus Pro 4900 de 17 inci

Epson a făcut o lansare pentru profesionişti: Stylus Pro 4900 de 17 inci

scris de Ziua Veche
3 afisari

Epson a lansat Stylus Pro 4900, o imprimantă profesională compactă de 17 inci, potrivită pentru printarea fotografiilor comerciale şi pentru reproducerea operelor de artă. Precizie, constanţă a nuanţelor, redare de 98% din toate culorile PANTONE, grad ridicat de automatizare – cam acestea sunt beneficiile principale promise de companie.

Productivitatea Epson Stylus Pro 4900 atinge o viteză de imprimare de 30m2/oră, iar necesităţile de întreţinere sunt minime. Tava frontală pentru hârtie facilitează alimentarea cu coli, iar transferul automat de la coli la rolă reduce timpii de operare.

În plus, imprimanta face automat trecerea de la cerneala negră foto la cea mată, ambele fiind instalate concomitent pentru a evita oprirea procesului de tipărire. Toate cernelurile sunt disponibile în cartuşe de capacitate mare pentru a micşora frecvenţa înlocuirilor şi pentru a reduce costurile de exploatare.

“Epson Stylus Pro 4900 oferă o calitate superioară celei obţinute într-un laborator foto, pe o gamă largă de suporturi, de până la 1.5 mm grosime, ce include matte board, canvas sau fine art paper. Utilizatorul poate alege tipul de alimentare potrivit nevoilor sale, fie că este vorba despre sistemul automat, alimentare manuală sau rolă”, a precizat Marco Van Niekerk, Product Manager Epson Europa pentru imprimantele de format mare.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult