Acasa Stiinta-ITIT Eșec pentru Google – Twitch.tv va ajunge la Amazon

Eșec pentru Google – Twitch.tv va ajunge la Amazon

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

Amazon a cȃștigat lupta cu Google pentru achiziționarea celui mai important site de streaming de jocuri video, Twitch.tv, pentru ca va plǎti 1,1 miliare de dolari. 

Eșec pentru Google - Twitch.tv va ajunge la Amazon (foto: atif-az.org)

Eșec pentru Google – Twitch.tv va ajunge la Amazon (foto: atif-az.org)

Zvonuri cǎ Google dorește sǎ achiziționeze Twitch Interactive au circulat ȋn social media constant ȋn ultima lunǎ, dar se pare cǎ suma oferitǎ de compania americanǎ (aproximativ 1 miliard de dolari) nu a fost suficient de satisfǎcǎtoare pentru Twitch. Profitȃnd de acest eșec al negocierilor, Amazon a mutat decisiv și s-a ȋnțeles cu Twitch pentru a prelua site-ul pentru 1.1 miliarde dolari.

Conform techcrunch.com, Twitch.tv are aproximativ 45 de milioane de utilizatori activi lunar, care utilizează platforma pentru a urmări în direct jocuri video și competiții de profil, precum și ca loc de întâlnire pentru discuții despre pasiunea comună. Unul din motivele ȋn plus pentru care Amazon și Google s-au luptat pentru Twitch.tv este faptul cǎ dupǎ lansarea noii generații de console pentru jocuri video, serviciile Twitch au devenit disponibile și utilizatorilor PlayStation 4 și Xbox One.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult