Acasa Stiinta-ITIT UPDATE – FACEBOOK si Instagram au picat, marţi dimineaţa, în toată lumea

UPDATE – FACEBOOK si Instagram au picat, marţi dimineaţa, în toată lumea

scris de P.C.R.
18 afisari

UPDATE- În jurul orei 9,00, reţeaua Facebook a devenit accesibilă pentru utilizatori.

Facebook, cea mai utilizata retea de socializare din lume, a fost indisponibilă în cursul acestei dimineţi. Site-ul Facebook nu era disponibil marţi dimineaţă. Facebook a picat în aceasta dimineata pentru aproximativ 2 ore.
facebook-down_1-465x390Facebook.com este CĂZUT pentru toată lumea. Serverul nu răspunde”, este mesajul afişat de site-ul isitdownrightnow.com.

După câteva minute, inclusiv site-ul isitdownrightnow.com, pe care oamenii pot verifica dacă un site este sau nu picat, nu mai poate fi accesat.

Ulterior, FACEBOOK a publicat un mesaj de eroare: ”Scuze, ceva a mers greşit. Lucrăm la asta”. FACEBOOK A PICAT şi nici varianta de mobil nu funcţionează în acest moment. Nici serviciul de mesaje instant de la Facebook nu functiona marti dimineata

  Facebook si Instagram sunt picate in aceasta dimineata, astfel ca daca ati incercat sa le accesati si ati sesizat ca nu puteti incarca nimic, ei bine acum aveti raspunsul la dilema. Compania Facebook nu a anuntat motivele in baza carora cele doua servicii sunt indisponibile, insa a publicat pe website-ul sau un mesaj prin care recunoaste existenta problemei. Cele doua servicii nu sunt functionale in versiunile web sau aplicatiile mobile, astfel ca nu le puteti folosi pentru a discuta cu prietenii, incarca poze, sau orice alteceva faceati inainte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult