Acasa Stiinta-ITIT Facebook: Ce modificări neanunţate a făcut site-ul de socializare

Facebook: Ce modificări neanunţate a făcut site-ul de socializare

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Noua modificare în profilul utilizatorilor de Facebook vizează mailurile acestora, care acum fie că sunt adrese yahoo sau google sunt notate ca aparţinând facebook.

Noua modificare neanuntata a facebook - extensiile mailurilor au fost schimbate!

Cel mai mare site de socializare şi-a făcut deja un obicei din a aduce modificări neanunţate în datele utilizatorilor săi, însă de această dată modificarea pare să fie si un atac la adresa celor de yahoo sau google. Astfel adresele de email cu care utilizatorii s-au înscris pe site au extensile modificate, toate adresele având acum extensia “@facebook.com”.

Cel mai probabil această decizie a conducătorilor site-ului de socializare se datorează faptului că serviciul de email al Facebook nu prea este folosit de utilizatori, deşi conform antena3.ro, acesta a fost lansat încă din 2010. Rămâne de văzut dacă yahoo, hotmail sau Google se vor sesiza în legătură cu această nouă decizie a Facebook sau Mark Zuckerberg şi compania vor scăpa şi de această dată fără probleme legale.

1 comentariu

urbos 27-06-2012 - 00:27

Ca ji danii, normal.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult