Acasa Stiinta-ITIT Facebook, în pericol: Ar putea să fie închis

Facebook, în pericol: Ar putea să fie închis

scris de M.A.
4 afisari

Facebook este în pericol: ar putea să fie închis, din cauza proceselor.

FacebookÎntr-o scrisoare adresată potenţialilor investitori, reprezentanţii companiei afirmă că o parte sau chiar întreaga reţea de socializare ar putea fi închisă, dacă procesele cu care se confruntă compania vor fi pierdute.

Cel mai ameninţător şi costisitor proces cu care Facebook se confruntă acum este cel intentat de Yahoo. Acesta „ar putea avea un impact semnificativ asupra afacerii noastre, asupra condiţiilor financiare sau a rezultatelor acţiunilor pe care le avem. Decizia sau înţelegerea care ar putea veni din acest proces s-ar putea să ne ceară să încetăm unele operaţii sau chiar toate operaţiile pe care le avem sau să plătim o sumă substanţială”, recunosc reprezentanţii Facebook în documentele prezentate posibililor investitori, informează Daily Mail, preluat de Mediafax.

Yahoo a depus luni plângere împotriva Facebook, pe care-l acuză de uzurparea unora dintre patentele sale, în special cu privire la publicitate, protecţia vieţii private sau mesagerie. Yahoo identifică zece patente pe care Facebook le-ar utiliza fără autorizaţie, conform plângerii depuse la un tribunal federal din California.

În plângerea sa, Yahoo dă asigurări că, „la o mare parte a tehnologiei pe care este fondat Facebook, Yahoo a ajuns primul şi a obţinut, ca atare, patente (…) destinate protejării acestor inovaţii”.

Facebook se confruntă cu mai multe procese şi se aşteaptă ca şi alte companii să intenteze plângeri.

3 comentarii

Huhu Ciu 14-03-2012 - 11:04

Am citit pe Internet ca patronul Facebook e evreu deci hot, putini evrei sint cu adevarat cinstiti, nu retin exact, se pare ca acest patron a furat Facebook de la cel ce a creat Facebook.

Evreul a furat de a stins si inventiile Yahoo si ale altor firme DE ACEEA E DAT IN JUDECATA DE ACESTEA!

Concluzia: Evreii nu stiu nimic sa faca bine, doar sa fure stiu cel mai bine!

frusinache 14-03-2012 - 14:19

Corect domnu ciu-hu, corect ! Etalonul Cinstei sant doar Romani !

frusinache 14-03-2012 - 14:47

Ca romanu nu este niciunul !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult