Acasa Stiinta-ITIT Facebook în pericol. Hackerii Anonymus vor să distrugă reţeaua

Facebook în pericol. Hackerii Anonymus vor să distrugă reţeaua

scris de D.S.S.
4 afisari

Grupul de hackeri Anonymus vor să distrugă reţeaua de socializare Facebook. Hackerii acuză compania că încalcă dreptul la viaţă privată al utilizatorilor.

cyber_hackers

Facebook în pericol. Hackerii Anonymus vor să distrugă reţeaua

Anonymus nu au facut public modul în care vor să atace reţeaua, dar a declanşat „Operaţiunea Facebook Anonymous: #Op Face.Book„, care va distruge reţeaua pe 5 noiembrie, anunţă stirile protv.ro.

Suntem o legiune, nu iertăm, nu uităm. Suntem uniţi aşa că aşteptaţi-ne!” scriu hackerii în manifestul publicat pe o pagina de Facebook.

Aceştia acuză cea mai mare reţea de socializare din lume că a început să cenzureze conturile fără niciun motiv şi declară că a venit timpul ca totul să înceteze.

Grupul Anonymus se inspiră în această acţiune din vestitul „Gunpowder Plot” din Anglia, care a avut scopul de a arunca în aer Parlamentul pe 05 noiembrie 1605. Povestea i-a inspirat pe Alan Moore si David Lloyd care au creat „V de la Vendeta”, benzile desenate care au fost transpuse într-un film.

Oficialii Facebook nu au luat nicio pozitţe publică în legatură cu ameninţările hackerilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult