Far Cry 3 – Jocul care îţi va "bubui" computerul (video) | Ziua Veche
Acasa Stiinta-ITIT Far Cry 3 – Jocul care îţi va “bubui” computerul (video)

Far Cry 3 – Jocul care îţi va “bubui” computerul (video)

scris de Laurentiu Banches
11 afisari

Ubisoft a anunţat oficial care vor fi cerinţele de sistem pentru noul joc din seria Far Cry, “Far Cry 3 – Stranded”, care la fel ca în cazul predecesoarelor sunt impresionante.

Ubisoft: Cerinte de sistem impresionante pentru jocul Far Cry 3(foto: theparanoidgamer.com)

Versiunea de PC a FPS-ului (first person shooter) Far Cry va fi lansată de Ubisoft în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa pe 29 noiembrie şi pe 3 decembrie în S.U.A., acest urmând să fie disponibil şi pentru PS3 şi Xbox 360. Încă din 2004 de la lansarea primului Far Cry jocul a impresionat prin cerinţele substanţiale cerute pentru ca acesta să fie jucat, mai ales pentru cea mai bună calitate, nici ultima versiune nelăsându-se mai prejos.

Astfel, potrivit rtv.net, cerinţele minime necesare pentru a juca noul Far Cry sunt: Procesor 2.66 GHz Intel Core 2 Duo E6700 sau 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+,

RAM 4 GB, Video Card  de 512 MB DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 4.0. Cei de la Ubisoft totuşi recomandă pentru o experienţă mai plăcută:  Procesor Intel Core i3-530 sau AMD Phenom II X2 565, RAM 6 GB,Video Card de 1024 MB DirectX 11-compliant card with Shader Model 4.0.  Pentru o configuraţie optimă este recomandat un procesor  Intel Core i7-2600K sau AMD FX-4150, RAM 8 GB şi Video Card 1024 MB DirectX 11-compliant card with Shader Model 4.0. Plăcile video compatibile sunt ATI Radeon HD 2900 / 3000 / 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series şi Nvidia GeForce GTX 8800 / GTX 9000 / GT 200 / GT 400 / GT 500 / GT 600 series.

1 comentariu

BULA 28-09-2012 - 09:46

Din ceva rau, a rezultat ceva bun. Jocurile pe calculator au un efect negativ asupra copiilor (dau dependenta, nu se mai joaca in aer liber, sunt pline de violenta, etc), dar fara industria jocurilor nu s-ar fi dezvoltat atat de rapid industria PC-urilor si pretul unui PC ar fi fost astronomic. Productia de masa a dus la reducerea dramatica o pretului, dar si la cresterea performantelor.

Avantajele sunt si de alta natura. Prin anul 1996 (guvernarea Vacaroiu – PDSR), la indicatia (presiunea) americanilor (la varful PDSR fiind agenti CIA), s-a elaborat un pachet de legi extrem de restrictive. O serie intreaga de substante chimice uzuale (acizii clorhidric si sulfuric, acetona si eterul etilic, permanganatul de potasiu, etc) au fost declarate precursori de droguri si s-a restrictionat folosirea si comercializarea lor. Asta pe langa lista de substante declarate toxice si utilizate doar cu aprobari speciale. Nu a mai fost voie sa se fabrice motoare electrice cu turatie mare, sub pretextul ca ar putea fi utilizate la actionarea centrifugelor de imbogatit uraniul. Luati si dvs. Agenda Legislativa din perioada aia, sa vedeti (si sa va cruciti) ce restrictii tampite s-au impus.
De exemplu, era interzis sa detii un osciloscop cu banda de frecventa mai mare de 1 GHz, sau un PC cu frecventa procesorului mai mare de 1 GHz. Tehnica a evoluat rapid si din motive comerciale nu s-a mai tinut seama de restrictiile impuse la PC-uri.
De fapt, prin aceste limitari impuse, se dorea sa sa blocheze dezvoltarea firmelor mici si mijlocii, cu activitate de productie industriala. Decat sa umbli zilnic cu declaratii pe la Politie, mai bine te lasi de productia industriala si vinzi oua sau vin facut din chimicale aduse din Germania.

Aceste restrictii impuse inainte de 11 septembrie 2001, sub pretextul prevenirii actiunilor teroriste, sunt o dovada indirecta ca planul cu mascarada cu terorismul (invadarea Irakului si Afganistanului, etc) era clocit inca de pe vremea lui Bush al batran. Iar la 11 sept. 2001 a fost actiunea CIA, ca sa-i determine pe americani (tampiti din tata in fiu) sa accepte inceperea seriei de razboaie neocoloniale.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult