Acasa Stiinta-ITIT Febra mesajelor de Anul Nou. Facebook lansează o aplicaţie specială.

Febra mesajelor de Anul Nou. Facebook lansează o aplicaţie specială.

scris de Laurentiu Banches
13 afisari

„Midnight Message Delivery” este noua aplicaţie Facebook care va ura prietenilor un mesaj privat în noaptea trecerii între ani.

Ta

Febra mesajelor de Anul Nou. Facebook lansează o aplicaţie specială.

Noua aplicaţie a celor de la Facebook limitează însă numărul de prieteni cărora pot fi transmise astfel de mesaje la 10, potrivit International Business Time, însă  reuseşte să scutească utilizatorii de o sarcină în plus pe care erau nevoiţi până acum să o facă în noaptea de Revelion. Pe reţeaua de socializare Twitter ideea unei astfel de aplicaţii nu a fost primită bine de internauţi, unii dintre ei anunţând că nu vor folosi Midnight Message Delivery deoarece consideră că este doar o metodă muşamalizată de a trimite mesaje de tip Spam la prietenii de pe Facebook. În pofida scepticismului unora, accesibilitatea şi funcţionalitatea Midnight Message Delivery ar putea transforma aplicaţia într-unul dintre cele mai folosite programe din mediul online internaţional de Revelion.

Febra mesajelor îi va cuprinde în curând şi pe cei care obişnuiesc să facă aceste urări prin SMS, astfel la mare căutare sunt fie mesaje haioase, fie unele mai serioase, care pot fi trimise şefilor. Mai jos aveţi câteva astfel de mesaje ce pot fi trimise rudelor sau prietenilor: „Previziuni meteo de REVELION 2013: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”.”Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!” ,”Aho Aho, e Anul nou/ Şi găina-i fără ou,/Şi cucoşu’ fără guşă,/Dă-mi şi mie un leu mătuşă!”, „Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2012, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!”, „Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”,  „Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”, „Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult