Acasa Stiinta-ITIT Firefox 4 pe Android: Triplează viteza browser-ului, dar nu are Flash

Firefox 4 pe Android: Triplează viteza browser-ului, dar nu are Flash

scris de Doru Dragomir
1 afisari

 După ce a impresionat o mare parte din navigatorii pe internet cu lansarea Firefox 4 săptămâna trecută, organizaţia non profit din spatele Firefox tocmai a lansat o variantă actualizată a popularului browser pentru portabilele cu Android şi puţinele terminale cu Maemo (Nokia N900, cineva?).

Firefox-4-mobil

Firefox 4 pe Android

 Pe lângă suportul pentru Firefox Sync, care va permite să vă sincronizaţi bookmark-urile cu variantă desktop, noua versiune vine cu o interfaţă gândită pentru a nu aglomera ecranul cu informaţii irelevante. Noul Firefox promite să fie de 3 ori mai rapid decât browserul implicit, să răspundă mult mai rapid la comenzi şi să încarce paginile mult mai rapid, indiferent de conţinut.

 Proaspătă versiune aduce HTML5, dar atenţie, nu include Flash. Deocamdată este principala limitare şi un plugin Adobe ar trebui să ajungă într-un viitor, dar nu se ştie cât de îndepărtat.

 Pentru folosirea Firefox 4 pe Android aveţi nevoie de cel puţin versiunea 2.0 a sistemului de operare. Iar pentru descărcare, ştiţi, direcţia Android Market.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult