Acasa Stiinta-ITIT Frecventa ridicata cu consum scazut

Frecventa ridicata cu consum scazut

scris de Ziua Veche
21 Afisari

.Kingston Technology a lansat primele memorii din lume cu frecvente ridicate si consum de curent foarte scazut. Noile HyperX sunt primele module DRAM de pe piata care ruleaza la 1600MHz respectiv 1866 MHz si functioneaza cu un voltaj de doar 1,25 respectiv 1,35 volti. Acestea au fost prezentate in cadul CeBIT si fac parte din noua gama de memorii de inalta performanta Kingston LoVo (“low voltage”) HyperX DDR3.

0 comentariu

Le Chat Noir 30-09-2010 - 06:59

S-a trezit tovarasul Ailenei mai destept intr-o dimineata, incat sa zica o asemenea „”noutate”: auzi, cica Luna influenteaza mareic Pamantul. Ma mir ca nu este propus pentru premiul Nobel. Halal cercetator! Si hahal de voi cu stirea asta, cu care se incearca spelarea pacatelor de la stirea trecuta – cu previziunea. Tara de babuini…

vlad the empaler 30-09-2010 - 07:31

S-A CUTREMURAT VRANCEA! DAR VOI NU VA CUTREMURATI? CA AR CAM TREBUI. LA CATA NESIMTIRE SPIRITUALA ZACE IN VOI…. VA E FRICA DE MOARTE? VINE, VINE….

matrix 30-09-2010 - 07:39

inseamna ca si tu esti babuin.

geek-a-contra 30-09-2010 - 08:12

se scrie cu „i”: impaler

daca tot iti place sa folosesti englezisme lasa postarile cu nesimtirile spirituale (ce E alea, bre?) si pune mina pe carte.

si nu mai tzipa….

alex 30-09-2010 - 14:35

NU S-A ADEVERIT NIMIC DESTEPTILOR. Cutremore de magnitudinea celui de astazi sau mai mici se produc frecvent. ‘Specialistul” pe care il citati este directorul unui SRL-eu care vinde niste aparatura. El si cativa prieteni ii spun INSTITUT, ca asa este numele firmei.
Daca vreti sa informati cu seriozitate cititorii incercati la Institutul de Fizica Scoartei si Seismologie, Institutul Geologic sau Facultatea de Geologie. Daca nu mai bine dati niste stiri despre Simona Sensual.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS