Acasa Stiinta-ITIT Fujifilm prezinta vintage-ul compact X100

Fujifilm prezinta vintage-ul compact X100

scris de Ziua Veche
5 afisari

Vintage “tine”. Arata bine si se vinde, chiar multumitor. FinePix X100 are un corp din metal si piele in stilul anilor ’50 si este modelul Fujifilm pregatit pentru Photokina 2010 si prezentat in pre-ziua inceperii show-ului.

Camera de 12,3 megapixeli ii are ca tinta pe fotografii profesionisti care vor cadre de aproape, dar si pe pasionatii de fotografie macro. Aparatul este echipat cu senzor CMOS APS-C si cu tehnologia de procesare Fujifilm EXR, care confera sensibilitate la lumina la nivelul DSLR-urilor.

Are lentile F2 cu o distanta focala de 23 mm f2, vizor hibrid, ce poate fi comutat in modul electronic sau optic, in functie de claritatea dorita de fotograf.

Fujifilm a anuntat ca inca lucreaza la FinePix X100, iar lansarea va avea loc la inceputul anului viitor. Asteptam asadar o lista mai detaliata a specificatiilor tehnice si… pretul, dom’le, pretul.

Detalii pe Playtech.ro

0 comentariu

usla 08-10-2010 - 00:17

Asta-i articol de prima pagina ??!! Ce pierd si ce cistiga romanii ca au aflat asta? De ce va ocupati cu mizerii ?? Stii ceva, draguta ziua”veche” ? Incepi sa plictisesti, daca nu cumva chiar …mai mult !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS