Acasa Stiinta-ITIT Galaxy S un nou smartpone pe piata

Galaxy S un nou smartpone pe piata

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Samsung a venit acum pe piata cu un nou smartphone ce are incorporat cea mai noua versiune a sistemului de operare pentru telefoane Android. Terminalul este incorporeaza un ecran Super Amoled de 4 inchi si un procesor pentru aplicatii de 1 GHz care permite stocarea si vizualizarea de fisiere video in format HD, experiente bazate pe realitate augmentata prin Layar Reality Browser si optiunea avansata LBS (Location Based Services).


Functia “Social Hub” asigura conectivitate permanenta la retelele sociale. De asemenea, componenta wireless este adaptabila unei ample varietati de alte dispozitive, precum notebook-uri, televizoare si camere video. “Componenta mDNIe (mobile Digital Natural Image engine) – o tehnologie utilizata la cele mai bine vandute modele de LCD si televizoare LED – se remarca printr-o functie maximizata de vizualizare a fotografiilor, a filmelor si cartilor electronice”, afirma oficialii companiei. Alte specificatii includ o camera video de 5 megapixeli, suporta filmele HD la 720p, memorie de 16 sau 8 giga cu posibilitatea de marire cu pana la 32. Telefonul va fi curand disponibil si in Europa, America de Nord, America Latina, Australia si Asia.

0 comentariu

Filaj 01-10-2010 - 12:51

V-ati batut joc de jigodia de Nastase punindu-i in fata pe gagica aia pe toace lungi si craci misto. Painu va e rusine? Pai cum sa mai gindeasca timpitul asta cind mintea lui era numai intre cracii brunetei. de ce nu ati dat-o sipe ea in poza?

nastasel 01-10-2010 - 13:46

Tu nu vezi ca dama are pantaloni?

Filaj 01-10-2010 - 19:20

Chiar si cu pantaloni treisferturi gagica denota ca are craci trasnet. de ce nu apare in poze? E clar ca Nastase s-a biblbiit ca un scolar cu ochii in curbele pantalonilor brunetei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult