Acasa Stiinta-ITIT Garmin Forerunner are ceas GPS cu touchscreen

Garmin Forerunner are ceas GPS cu touchscreen

scris de Luminița Nițoiu
1 afisari

 Forerunner 610 este un ceas sport, cel mai nou model al familiei, însă, atenţie, are touchscreen şi este rezistent la apă. Şi dacă aveţi impresia că ecranul tactil a fost încorporat doar de fiţe, vă înşelaţi, pentru că poate fi accesat şi cu mănuşile de training. Ştiu, pare puţin SF, nu? Ei bine, cică e adevărat, cel puţin aşa promit cei de la Garmin. 

Garmin-Forerunner-610

Garmin Forerunner 610

Bineînţeles, are o mulţime de funcţii avansate, că doar e un ceas pentru alergători. Puteţi vedea distanţă parcursă, cât de rapid şi dificil a fost antrenamentul. 
Forerunner 610 utilizează un motor de vibraţii pentru alerte precum ritmul cardiac, tempo şi distanţă atunci când semnalele sonore nu pot fi auzite. Cu ajutorul dispozitivului de monitorizare a ritmului cardiac, Forerunner 610 permite alergătorilor să supervizeze intensitatea antrenamentului prin noua funcţie Training Effect. Este măsurat impactul exerciţiului asupra anduranţei şi este indicat gradul în care antrenamentul îmbunătăţeşte nivelul de rezistentă în timpul acestuia. 
Mai există şi noua funcţie Virtual Racer, dacă vreţi să concuraţi cu voi înşivă. Totul e să fiţi mai buni, să nu ieşiţi pe locul al doilea. 
Bateria Forerunner 610 ţine cât o zi de lucru, adică 8 ore, dacă e vorba de antrenament continuu. Dar rezistă cineva atât? 
Informaţii legate de preţ şi disponibilitate în România nu avem. Pe Garmin Buy costă 350 dolari, însă va trebui să aşteptaţi până la 2 luni pentru a îl avea la mână.

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult