Acasa Stiinta-ITIT Google a împlinit 15 ani. Ce cadou îţi oferă

Google a împlinit 15 ani. Ce cadou îţi oferă

scris de Ziua Veche
0 afisari

Google implineste vineri, 27 septembrie 2013, 15 ani si marcheaya momentul printr-un doodle interactiv. Utilizatorii sunt invitati sa loveasca o steluta pentru a colectiona cat mai multe bomboane de Ziua Google.

Google a împlinit 15 ani

Google a împlinit 15 ani

In data de 27 septembrie 1998, Larry Page si Serghey Brin au pust bazele motorului de cautare GOOGLE. Cei doi sunt doctoranzi ai Universitatii Standford.

Cei doi s-au intalnit prima data la Universitatea Standford, in 1995, iar un an mai tarziu au inceput colaborarea in vederea dezvoltarii unui motor de cautare, denumit BackRub. In 1997, Larry si Sergey decid ca motorul lor de cautare are nevoie de un nou nume si se hotarasc sa il boteze Google.

De asemenea, Page si Brin au fost declarati cei mai mari miliardari din internet, iar Google se afla printre primele pozitii in topul celor mai valoroase branduri din lume, cu o valoare de 43 de miliarde de dolari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult