Acasa Stiinta-ITIT “Google Drive” a fost lansat de Google

“Google Drive” a fost lansat de Google

scris de Stefan Galai
0 afisari

Serviciul de stocare online destinat marelui public „Google Drive” a fost lansat marţi de către compania Google.

Foto: techsplurge.com

Utilizatorii de internet au dreptul la 5 GB de stocare gratuită. Ei pot însă  cumpăra o capacitate mai mare. Preţurile variază în funcţie de ţară şi capacitate, cel maxim în Statele Unite atingând 799 de dolari pe lună pentru 16 terabytes, precizează AFP, citată de Moldpres.

Software-ul pentru accesarea Google Drive a fost proiectat pentru computerele ce rulează Windows (sistemul de operare al lui Microsoft) sau ale lui Apple, precum şi aparatele mobile cu Android OS (sistemul Google).

O versiune pentru aparatele portabile de la Apple (sistemul iOS pentru iPod, iPhoneuri şi iPad) este prevăzută în curând. Google Drive va fi astfel integrat noii generaţii de laptopuri ce funcţionează sub sistemul Chrome al lui Google.

1 comentariu

DeviceBox 26-04-2012 - 00:03

Cu maaare greutate o reusit sa scoata la lumina mult-promisul serviciu de stocare, mare minune mare. Una calda, una rece, ca dupe bucuria apartitiei dezamagirea vine de la cei 5 GB, care zic io ca-s cam putintei. Altii au mai mult, si ma refer la SkyDrive (am inca 25 GB) si ADrive.com (50 GB). Evident ca o sa folosesc si ultimul bit din contul de 5 jiga, ca daca tot l-o facut, apai sa-l folosesc. Si oricum, fata de “clasica” varianta de stocare prin atasamentele de email, adica “Gmail Drive”, solutia este totusi mai eleganta. Urmeaza sa vedem daca marele gigant se va indura sa ridice stacheta (limta).

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult