Acasa Stiinta-ITIT Google ofera Wi-Fi printre nori

Google ofera Wi-Fi printre nori

scris de Ziua Veche
6 afisari

  Echipa Google Chrome a anuntat ca vor oferi acces la internet wireless printre nori.

 

Nu este o gluma, intr-adevar o mare parte dintre pasagerii curselor interne din America vor putea sa isi verifice mailul sau sa stea pe messenger incepand cu 20 noiembrie. Avioanele companiilor Virgin America, AirTran si Delta vor fi echipate in acest scop. Astfel, peste 15 milioane de oameni vor avea cu ce sa isi “omoare” plictiseala in timpul zborurilor.

Asteptam sa vedem cam in ce secol vom beneficia si noi de inventivitatea celor de la Google in avioanele companiilor autohtone…

Detalii pe Playtech.ro

0 comentariu

oblioo 11-10-2010 - 04:32

Fondul problemei este următorul: cei care au pus la cale şi au susţinut regimul comunist au provocat în anul 1989 prăbuşirea lagărului socialist şi întoarcerea la capitalism.
…….

Scenariul derulat în România (copiat după cel aplicat în Rusia în anul 1917 şi în ţara noastră din 1945) a vizat ca, începând cu 22 decembrie 1989, în funcţiile de preşedinte al României, în conducerea Parlamentului, în Guvern şi în fruntea principalelor instituţii ale Statului Român să fie promovaţi şi susţinuţi cât mai mulţi alogeni care execută ordinele primite din străinătate. Românii încă nu ştiu că, în ultimii 20 de ani, nu au avut un preşedinte român al României, ci numai alogeni, care păstrează secretul asupra etniei din care fac parte. În mod deloc întămplător, românii sunt informaţi şi ştiu multe în cele mai diverse domenii, dar nu ştiu nimic despre etnia conducătorilor la nivel central, respectiv despre etnia celor care au ajuns preşedinţi ai Senatului şi Camerei Deputaţilor, membrii Birourilor Permanente ale celor două Camere, preşedinţi de Comisii parlamentare permanente, senatori şi deputaţi, prim-miniştri, viceprimi-miniştri, miniştri de stat, miniştri, miniştri delegaţi, secretari generali ai guvernului,consilieri prezidenţiali, secretari de stat, directori ai serviciilor secrete, conducători ai Televiziunii şi Radioului public, conducători ai instituţiilor centrale şi ai agenţiilor naţionale, cei din consiliile de administraţie de la Banca Naţională a României şi de la celelalte bănci de stat, până la lichidarea lor,cei din Comisiile prezidenţiale. Românii au dreptul să afle cine a guvernat România în ultimii 20 de ani!

http://www.napocanews.ro/2010/05/gheorghe-funar-desteptati-va-romani.html

jan dinu 11-10-2010 - 05:24

Sunt dezarmat – crestin – …
Lovituri primesc din plin
Shi stau mereu in chin !
La dusmani intorc obrazul
Cad in genunchi shi-mi pling – necazul ..
Domnul i-mi vede nedreptatea
Shi-mi da de inteles c-am libertatea
S-a sufar ,ori prin lupta pot trai
De NU osinda n-are margini -voi pieri !

JD-USA

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult