Acasa Stiinta-ITIT Google şi Facebook vor ca dreptul la internet să fie garantat prin lege

Google şi Facebook vor ca dreptul la internet să fie garantat prin lege

scris de Șt. C
5 afisari

Liderii marilor companii media din întreagă lume, printre care Eric Schmidt, Chairman al Google, au cerut la summitul G8 de la Deauville (Franţa) ca accesul liber la internet să fie garantat de stat. 

facebook_googleMarc Zuckerberg, în vârstă de 27 de ani, cofondatorul Facebook, cea mai populară reţea de socializare din lume, s-a declarat „bucuros să joace rolul care i se va cere să îl joace„. 

 „Internetul este cu adevărat o forţă puternică ce oferă o voce oamenilor„, a declarat el în cadrul unei conferinete de presă de la Deauville, anunţă Mediafax. 

 Reprezentanţii marilor companii media din lume au venit la summitul de la Deauville pentru a le prezenta şefilor celor mai puternice state din lume concluziile forumului eG8. 

 „Am estimat în mod unanim că trebuie să se garanteze accesul liber la internet fiecărui cetăţean al planetei„, a declarat Maurice Levy, CEO al Publicis, unul dintre cele mai mari holdinguri de marketing şi comunicare din lume.

2 comentarii

tanase marian 27-05-2011 - 14:43

excelentele voastre,cu respect, asta an ipoteza ca ma asculta cineva ,ami pere enorm mult rau dar ,,media internet,, este transfigurat actualmente antr o barfa murdara de doi lei,,nu un mijloc de comunicare puternic,, astfel eu am un ,,a. v. c. ,, de sase ani grave disfunctii datorate unor medici gasiti beti antr un spital militar si al unui derbedeu medic care m a dat afara an strda din clinica fundeni,,………………ei bine latru deci latru de sase ani nu mi a raspuns nimeni sunt abandonat de acesti demnitari hoti di juru mi si nu pot sa merg,,…………………………excelentele voastre este un fiasco urias al unei demne dealtfel gandit acest ,,media internet,, doresc un raspuns,cer ajutor,condamn niste ticalosii ajutati ma,,…………..,,tanasemarian251146@yahoo.com,,………………..

urbos 27-05-2011 - 15:01

Fa si tu o vizita la psihiatrie.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult