Acasa Stiinta-ITIT Google TV, din 2011

Google TV, din 2011

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Motorul de cautare Google va lansa o platforma de televiziune online la nivel global anul viitor, potrivit directorului executiv al grupului, Eric Schmidt, citat de AFP. Eric Schimdt a mai spus ca serviciul care va permite navigarea pe internet prin intermediul televizorului va fi gratuit, iar Google va lucra cu o varietate de programe si de realizatori de programe, transmite RRA.


„Vom lucra cu producatori de continut, dar este foarte putin probabil ca vom ajunge sa si producem programe” a declarat Eric Schmidt, citat de Reuters. Pentru lansarea acestei platformei de televiziune, Google a colaborat cu Sony si Logitech.
Anuntul vine la mai putin de o saptamana dupa ce rivalul Apple a lansat cea mai recenta versiune de Apple TV. Samsung Electronics ar putea fabrica televizoare dotate cu sistemul Android al Google, care permit accesul online la filme, spectacole si divertisment, transmite Bloomberg.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS