Acasa Stiinta-ITIT HP Playbook cu magazin virtual de muzică şi filme

HP Playbook cu magazin virtual de muzică şi filme

scris de Doru Dragomir
0 afisari

 Pentru a vinde o tabletă ai nevoie de un magazin bogat în aplicaţii pentru orice şi oricine. Dacă eşti conştient, că în cazul HP cu al său TouchPad, că nu ai suficient timp să creezi un magazin extrem de bogat în aplicaţii, cauţi o alternativă.

HP-Music-Store

HP Music Store

Sub numele de HP Music Store şi HP Movie Store, în momentul în care va fi lansată noua tabletă vor fi disponibile două noi magazine virtuale mult mai uşor de umplut cu conţinut decât un magazin de aplicaţii. Printre serviciile preinstalate pe dispozitiv va fi şi o soluţie de tip cloud, cu ajutorul căreia veţi avea o parte din muzica preferată accesibilă oricând.

Printr-un algoritm inteligent (vezi Genius la Apple), veţi avea stocate pe dispozitiv acele melodii care tableta „consideră” că vă plac cel mai mult. Sunt mari şanse să se lanseze şi un serviciu de tip streaming care să vă permită să ascultaţi sau vizualizaţi conţinut multimedia fără a-l cumpăra efectiv.

În cazul în care sunteţi mândru posesor şi de telefoane HP cu WebOS, în momentul în care acestea vor avea firmware-ul actualizat (WebOS 3.0) veţi putea sincroniza fără fir conţinutul multimedia în ambele sensuri de pe un dispozitiv pe altul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult