Acasa Stiinta-ITIT HTC Desire HD a ajuns in Romania

HTC Desire HD a ajuns in Romania

scris de Ziua Veche
41 Afisari

.Daca tot vorbim despre dorinte HTC, ei bine prima s-a si indeplinit. Noul smartphone Desire HD, anuntat recent pe piata internationala, tocmai a fost lansat si in Romania.


 

Smartphone-ul cu ecran de 4,3 inci, se stie, are procesor Qualcomm 8255 Snapdragon de 1 GHz, RAM de 768 MB, spatiu de stocare de 1,5 GB extensibil printr-un card de memorie microSD, ruleaza sistemul de operare Android 2.2 si are suport Adobe Flash Player 10. In plus, are functie de navigare, asa ca necesarul vizeaza doar descarcarea hartilor dorite.

Capacitatea telefonului de inregistrare video HD 720p este completata pe partea de foto de integrarea diverselor efecte pentru capturarea si editarea imaginilor. Camera este de 8 megapixeli cu dual-flash.

In ceea ce priveste interfata HTC Sense, mentionam in mod special tehnologia DLNA (Digital Living Network Alliance), care permite utilizatorilor sa transmita wireless continutul stocat pe telefon, astfel incat sa fie vizionat pe un televizor compatibil cu acest standard.

In plus, prin serviciul HTCSense.com pot fi realizate tot felul de lucruri, precum localizarea unui telefon pierdut prin declanșarea soneriei la volum ridicat, blocarea telefonului de la distanta, directionarea apelurilor si a mesajelor pe un alt telefon, inclusiv stergerea de la distanta a tuturor datelor personale.

 

Detalii pe Playtech.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult